Conditie op peil houden?

<< Trimmen nieuws
Nieuws
 • Dames trimclub gestart

  13 november 2020

  Sinds begin van het seizoen 2020-2021 is er weer een dames trimgroep opgestart op de maandag avond. Een groep dames welke in het verleden actief gevoetbald heeft zowel op het veld en in de zaal hadden de wens om op een avond weer lekker in de buitenlucht te blijven sporten. Dat dit bij andere sportieve dames te horen kwam is inmiddels wel gebleken en hebben zich ook aangesloten op de maandag avond zodat er een gemêleerde groep enthousiaste sporters actief zijn.

  Mochten er nog dames aan willen sluiten is dit altijd mogelijk, een paar keer meetrainen om te kijken of dit wat voor je lijkt is dus geen probleem.

  De aanvangstijd is 20.00 uur op het 3e veld van het sportcomplex en duurt ongeveer 1 uur. De avond bestaat uit warm lopen diverse rek en strek oefeningen korte en langere sprintoefeningen alsmede oefeningen met de bal en of een balspel en afsluitend met een partij balsport.

  Iedere sporter doet mee op zijn eigen vermogen en kunnen (i.v.m. de huidige Covid-19 regels wordt er momenteel een aangepast programma gegeven met de daarvoor geldende afstand).

  Voor informatie over de dames trimgroep H. Westerbos  via mail of tel 06 22494555 .