Op dit gedeelte treft u informatie aan over onze afdeling veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
Nieuws
 • Al 35 (!) koppels hebben zich aangemeld, schrijf je nu nog in voor de voetbalquiz van a.s. vrijdag bij KDO!

  20 November 2019
  Op vrijdag 22 november a.s. gaan we voor de zevende keer een voetbalquiz organiseren in de kantine van KDO. Onder leiding van de enthousiaste quizmasters Theo en Hein Leliveld zal er deze avond worden bepaald wie zich het komende jaar de grootste voetbalkenners uit de regio mogen gaan noemen!

  Voor € 10,- per koppel kun je samen met je beste voetbalvriend (-in) vrijdag de 22e vanaf 20:30 uur meestrijden om deze felbegeerde titel en kans maken op de leuke prijzen. Er zullen acht rondes gespeeld gaan worden, waarbij de focus zal liggen op nationale en internationaal gerelateerde voetbalvragen. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar alles kan aan bod komen tijdens deze spraakmakende avond. Van spelregelvragen, het raden van spelerspaspoorten tot en met de WK-historie van het Nederlands dameselftal.

  Nieuw dit jaar is dat er een ‘oude knarrenprijs’ zal zijn voor het beste koppel met een minimale totale leeftijd van 100 jaar. Bovendien zal er ook een mooie prijs geregeld worden voor het best presterende dameskoppel. Kortom, hiermee wil de organisatie er alles aan doen om de voetbalquiz voor elke doelgroep aantrekkelijk te maken.

  Om zeker te zijn van je deelname op deze avond, kun je je hiervoor vanaf nu als tweetal aanmelden via de website van KDO. Op de avond zelf is het ook mogelijk om je aan te melden. Het inschrijfgeld zal vrijdag 22 november ter plekke betaald dienen te worden.

  Wacht dus niet langer, schrijf je snel in en zorg ervoor dat je goed voorbereid in de kantine komt deze avond. Wij zijn ervan overtuigd dat het wederom een fantastische avond gaat worden!

  Wanneer? Vrijdagavond 22 november 2019
  Waar? In de kantine van KDO (Vuurlijn 51, 1424 NN De Kwakel)
  Hoe laat? Inloop vanaf 20.00 uur, de quiz begint om 20.30 uur.
  Kosten? 10 euro per koppel.
  Opgeven? Klik hier.
Evenementen
Weer
 • 15,1°
  Zwaar bewolkt
  Eindelijk wat regen!
Buienradar.nl