Op dit gedeelte treft u informatie aan over onze afdeling veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
Nieuws
 • Triest nieuws!

  28 January 2020
  In memoriam Hans Meijer
   
  Afgelopen zondag is geheel onverwacht en plotseling Hans Meijer op 67-jarige leeftijd overleden.
   
  Hans is voor KDO en Sport en Spel altijd “de stille kracht” geweest, weinig woorden, veel doen. Zo was hij er wekelijks om het Ons Doel in elkaar te zetten en op de maandagochtenden bij de Groengroep. Vaak kwam hij in de loop van de week z`n klusje, dikwijls monnikenwerk zoals slootuithalen of bladblazen, afmaken.
  In de aanloop naar het Sport en Spelweekend zorgde hij ervoor dat de andere leden van de materiaalploeg aan de slag konden. Hij maakte lijstjes met spelletjes die nog aangepast moesten worden, tekenden het één en ander zodat de anderen dat konden schilderen en knapte ook hier menig ander 'rotwerkje' op. Op de dag van opbouw was hij er vaak als allereerst, om het voorwerk te doen voor het bouwen van het tentenkamp.
   
  Hans was de stille kracht, maar stil was hij zeker niet in contact met zijn collega-vrijwilligers. Hij had een ontspannen uitstraling, was altijd in voor (dezelfde) geintjes en kon met iedereen door één deur. We verliezen in Hans een bijzonder gewaardeerde, hardwerkende en sociale vrijwilliger.
   
  Wij wensen Dory, kinderen en kleinkinderen sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies.
   
  Bestuur sv KDO
  Kampstaf Sport en Spel


Evenementen
 • Geen item(s) gevonden
Weer
 • 13,1°
  Zwaar bewolkt
  De herfst komt op stoom
Buienradar.nl