Op dit gedeelte treft u informatie aan over onze afdeling veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
Nieuws
 • Prachtige opbrengst voor de KWF Kankerbestrijding na spraakmakende loterij

  8 March 2020
  Afgelopen zondag heeft de selectie van KDO zich van haar allerbeste kant laten zien door maar liefst 1.000 loten van € 1,- per stuk te verkopen voor de loterij. De opbrengst per lot wordt één op één overgemaakt naar de KWF Kankerbestrijding. Dit kon worden gerealiseerd doordat de volgende bedrijven gehoor hadden gegeven aan de oproep om prijzen te doneren voor de loterij: A&M Producties, De Loogman Groep Aalsmeer, Kwekerij De Noordpoel, Peterra, Kwekerij De Amstel, Marian’s HomeHairStyling, Solidoe Kinderopvang, Semp Rozenkwekerij BV, Takii Europe, Fysiotherapie De Kwakel, Bosman van Zaal, Tiny Vork en Vormrijk.

  Na afloop van de streekderby KDO – Theole (eindstand 3-0) werden de winnende lotnummers bekend gemaakt in de kantine, waarna diverse trotse prijswinnaars met een grote glimlach huiswaarts keerden. Daarnaast zijn er diverse geldbedragen ontvangen door de organisatie. Onze dank gaat dan ook o.a. uit naar: Kienclub KDO, De Quakel Toen en Nu, Molenaar & van Groeningen, De Beij Elektra, Blackstock Coffee en de selectie van KDO. Alles bij elkaar opgeteld kunnen we jullie met gepaste trots mededelen dat we in totaal een bedrag van € 2.000,- mogen gaan overmaken naar de KWF Kankerbestrijding.

  Het allerbelangrijkste van deze loterij is echter geweest dat u per lot een bijdrage heeft geleverd aan KWF Kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiënten ondersteuning en fondsenwerving. Dat gebeurt samen met vrijwilligers, donateurs, patiënten, artsen en onderzoekers.

  Een speciale dank vanuit KDO gaat uit naar onze hoofdsponsor Polpharma (voorheen Genefar B.V.), gevestigd in Uithoorn. Naast de eigen sponsornaam, hebben zij KWF Kankerbestrijding de mogelijkheid gegeven om de slogan ‘in actie voor KWF’ op de shirts te zetten.

  Via deze weg willen we alle bedrijven en/of particulieren bedanken die een prijs hebben gedoneerd aan de loterij en alle personen die loten hebben gekocht!

  De voetbalselectie en sponsorcommissie van KDO
Evenementen
Weer
 • 12,6°
  Zwaar bewolkt
  Een paar buien
Buienradar.nl