Op dit gedeelte treft u informatie aan over onze afdeling veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
Nieuws
 • Mike Multi Foundation sponsort KDO G-voetbal

  31 December 2018
  Mike Multi Foundation sponsort KDO G-voetbal
  De Mike Multi Foundation heeft als doel het mogelijk maken en bevorderen van sport voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.
  De projecten die de foundation tot nu toe heeft gesteund hebben een relatie met de Gemeente Aalsmeer. Echter de G-voetbal afdeling van KDO in de Kwakel heeft door zijn spelers ook een relatie met Aalsmeer. 

  G-voetbal is bedoeld voor mensen die vanwege een lichamelijk en/of geestelijke beperking belemmerd zijn in hun bewegingsmogelijkheden. Zij kunnen daardoor niet of moeizaam hun plek vinden in het reguliere voetbal. Al wordt het G-voetbal natuurlijk wel beschouwd als gewoon voetbal. Ook de KNVB biedt dezelfde kwaliteit, service en benadering. Verschil is dat er indien nodig bepaalde aspecten aangepast kunnen worden. Ook zijn de trainingen om de mentale weerbaarheden de motoriek te verbeteren.

  KDO G-voetbal heeft, dankzij alle mooie donaties aan MMF, nieuwe ballen, speelhesjes en warme jassen voor de trainers ontvangen. Dit werd met enorm veel enthousiasme ontvangen door de spelers, trainers en coaches.
Evenementen
Weer
 • 12,9°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Helder en kurkdroog
Buienradar.nl