Jaarverslag

Zaalvoetbal, 2016-2017

Teams & competitie

We gingen dit seizoen van start met 10 herenteams en 5 damesteams. Heren 1 einddichten dit seizoen als eerste in de regulieren competitie ,maar door een vergissing  van de KNVB telde het doelsaldo in deze poule niet . Ze moesten als gevolg hiervan nog 3 extra wedstrijden moesten  spelen in 1 week en dat was iets te veel van het goede.

Alleen de heren van KDO 7 werden dit seizoen kampioen en zijn gehuldigd met een mooie handdoek en een bos bloemen

Quakeltoernooi

Ook dit jaar werd het 32 ste Quakeltoornooi weer georganiseerd door een aantal actieve leden. De belangstelling voor het toernooi loopt de laatste jaren ernstig terug , wij als bestuur maken ons hier zorgen over en zullen in samenwerking met de organisatie proberen om dit probleem te keren en het toernooi weer en positive boest te geven. Uiteindelijke winnaars werden: De Kennemers(dames) en RKDES 1(heren)

John en Gerrit  hebben een poging gedaan om er ook jeugd er  bij te betreken maar dit ging niet helemaal naar  wens  ,komend toernooi gaan zij overleggen of het nog wel de moeite is om hier nog enegie in te steken.

De organisatie van het Quakeltoernooi heeft sinds enkele jaren een website, facebook en twitter account opgezet rondom het toernooi.  Website |  Twitter |  Facebook  (whats up voor bestuur)

Bestuurssamenstelling

Het huidige bestuur heeft Gerrit de Graaf als voorzitter/wedstrijdsecretaris, John de Vries als penningmeester, Marian Maas als wedstrijdsecretaris dames en evenementen en Anita Moes als secretaris

Communicatie met leden

 Er wordt op diverse manier met de leden van zaalvoetbal gecommuniceerd:

Er is dit seizoen begonnen met het zogenaamde digitale wedstrijd formulier ,wat voor Gerrit         heel wat zweetdruppels heeft gekost ,maar het resutaat is dit meer dan de moeite waard geweest want na de eerste paar wedstrijden waren de coaches en wedstrijdleiding hier helemaal aan gewend en het werpt zijn vruchten af .Met een compliment aan Ruud en ED                                                                                                                     

Ook via de sociaal media ( Twitter ,Whats up en Facebook )word volop gecommuniceerd  en dat betekend wel dat het clubblad( Ons doel ) bijna niet meer gelezen word.                                                     Dit betekend ook dat het aantal vergaderingen  kan worden gehalveerd  en het nemen van beslissingen van het bestuur ook veel sneller en effectiever werkt. 

Gerrit de Graaf

Wedstrijdsecretaris KDO afd.zaalvoetbal