Clubtenue

Het KDO-hoofdbestuur heeft in samenwerking met Intersport DUO een clublijn geselecteerd om tot standaardisatie van de tenues te komen. Dit komt de uniformiteit en de uitstraling van onze vereniging ten goede.

Voor de wedstrijdkleding is gekozen voor kleding van het merk Hummel. We hebben een aparte lijn voor de zaalsporten en voor de buitensporten gekozen. Alle nieuwe wedstrijdkleding is dan ook van deze lijn en er mag ook niet van worden afgeweken.

Wedstrijd
De meeste teams bij KDO handbal zijn gesponsord.

Interesse in sponsoring of weet u iemand die wil sponsoren? Elke sponsoring dient vooraf ter goedkeuring aangemeld te worden bij de sponsorcommissie. Na goedkeuring door de sponsorcommissie zullen de bestellijsten worden gemaakt en weer worden goedgekeurd en ondertekend door zowel KDO als de sponsor. Zonder goedkeuring zal Intersport DUO geen bestelling accepteren. De sponsorcommissie kan ook alle vragen beantwoorden met betrekking tot het sponsoren van een team.

Voor contact met de sponsorcommissie, mail naar handbal@kdo.nl.

Training
Voor de training kan je, in de KDO lijn, bij Intersport Duo terecht voor trainingspakken, sokken, tassen, windjacks etc. Dit is echter geen verplichting.
Hieronder een aantal artikelen uit het assortiment, dat in de KDO-lijn verkrijgbaaris.

Evenementen
 • Bingo-avonden in 2017 bij KDO

  20 October 2017
  De resterende bingo-avonden in 2017 zijn op de volgende data gepland:20 oktober 201717 november 201715 december 2017De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine...
 • Kwakelse Veiling bij KDO

  28 October 2017
  Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november a.s. zullen de veilingavonden in de kantine van KDO georganiseerd worden.Klik hier voor de laatste info op de website van het veilingcomité.
 • 5e editie van de voetbalquiz bij KDO

  24 November 2017
  Naderende info omtrent de inschrijving volgt spoedig. Ook deze editie zal worden gepresenteerd door Theo en Hein Leliveld.Noteer 24 november 2017 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent in de kantine...
 • KDO Voetbalquiz 2017

  24 November 2017
  KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER !
Weer
 • 11,6°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Laatste warme nazomerdag
Buienradar.nl