Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
  • Monsterbedrag en blije winnaars Grote Clubactie handbal

    16 januari 2024
    Monsterbedrag en blije winnaars Grote Clubactie handbal

    In het najaar heeft onze handbaljeugd de Grote Clubactie tot een zeer mooie uitslag gebracht. We hebben ons record van vorig jaar dik verbroken met een opbrengst van € 3410.- waar KDO weer mooie materialen van kan kopen en leuke activiteiten van kan organiseren. 
     
    Er zijn maar liefst 4 superloten verkocht, echt super tof, dat betekent dat 1 koper in 1x 50 loten koopt en dat dus 4x. Nogmaals dank aan de kopers Neijssen jr., Beagley Copperman (2x) en De Beij Elektra. 

    Eef van der Knaap is voor het 2e jaar op rij degene die de meeste loten heeft verkocht, namelijk 152 loten en dat zonder superlot. 

    Het team met de meest verkochte loten is de E2 met 471 loten, hierin zitten 10 meiden. De 6 meiden van de F verkochten er samen 269, ook gemiddeld een hele mooie score dus die beide teams mogen lekker samen snacken in de KDO kantine. 

    Alle verkopers van boven de 25 loten kregen een leuke KDO tas en de verkopers van boven de 50 loten krijgen van KDO een mooie handbal erbij. 

    Loten checken?
    Heb je dit najaar ook een lot gekocht bij één van onze handballers? Check hier of je prijs hebt: lotenchecker Grote Clubactie. Het lotnummer staat vermeld op jouw bankafschrift bij de incasso van je aankoop. Indien je ook een e-mailadres hebt ingevuld bij de aankoop, ontving je ook een e-mail met jouw lotnummer.