Praktische info

De meeste informatie is onder de punten onder afdelingsinformatie opgenomen. Onderstaande punten zijn additionele punten welke globaal gelden. Voor speciale gebeurtenissen willen wij u verwijzen naar de informatie onder evenementen.

Zomerstop

De volleybal van KDO heeft in de regel een zomerstop welke loopt vanaf de eerste dinsdag in juni tot de derde dinsdag in augustus. De exacte datum van de aanvang van het seizoen zal tijdens de ALV gecommuniceerd worden aan de leden, u kunt dit nakijken in de gepubliceerde notules van de ALV, beschikbaar onder Afdelingsinformatie > Jaarverslag > Notulen algemene ledenvergadering.

In verband met zomervakantie en de kermisoptocht op een dinsdag in begin september willen wij u en onze leden er op wijzen dat er tot de derde dinsdag van september soms weinig tot geen aanwezige leden zijn. Daarom willen wij mensen welke willen starten bij onze vereniging adviseren om pas vanaf de derde dinsdag in september te komen voordat deze voor een gesloten deur staan.

Kerst en snerttoernooi

De week tussen kerst en 1 januari wordt er doorgaans niet gevollybald, dit wordt vaak besproken tussen de leden. De eerste dinsdag na 1 januari vindt het snerttoernooi plaats bij KDO. Op deze datum is iedereen welkom om te volleyballen. Er worden terplekke teams gemaakt en lekker gespeeld, de avond wordt afgesloten met snert gemaakt door een of meerdere van onze leden. 

Overige informatie

Mocht u nog eventuele vragen hebben kunt u contact op nemen met het bestuur via de mailadressen welke zijn opnomen onder het kopje bestuur of het bestuur aanspreken op de dinsdagavond in de sporthal van KDO.

Evenementen
 • Bingo-avonden in 2017 bij KDO

  20 October 2017
  De resterende bingo-avonden in 2017 zijn op de volgende data gepland:20 oktober 201717 november 201715 december 2017De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine...
 • Kwakelse Veiling bij KDO

  28 October 2017
  Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november a.s. zullen de veilingavonden in de kantine van KDO georganiseerd worden.Klik hier voor de laatste info op de website van het veilingcomité.
 • 5e editie van de voetbalquiz bij KDO

  24 November 2017
  Naderende info omtrent de inschrijving volgt spoedig. Ook deze editie zal worden gepresenteerd door Theo en Hein Leliveld.Noteer 24 november 2017 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent in de kantine...
 • KDO Voetbalquiz 2017

  24 November 2017
  KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER !
Weer
 • 11,6°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Laatste warme nazomerdag
Buienradar.nl