Praktische info

De meeste informatie is onder de punten onder afdelingsinformatie opgenomen. Onderstaande punten zijn additionele punten welke globaal gelden. Voor speciale gebeurtenissen willen wij u verwijzen naar de informatie onder evenementen.

Zomerstop

De volleybal van KDO heeft in de regel een zomerstop welke loopt vanaf de eerste dinsdag in juni tot de derde dinsdag in augustus. De exacte datum van de aanvang van het seizoen zal tijdens de ALV gecommuniceerd worden aan de leden, u kunt dit nakijken in de gepubliceerde notules van de ALV, beschikbaar onder Afdelingsinformatie > Jaarverslag > Notulen algemene ledenvergadering.

In verband met zomervakantie en de kermisoptocht op een dinsdag in begin september willen wij u en onze leden er op wijzen dat er tot de derde dinsdag van september soms weinig tot geen aanwezige leden zijn. Daarom willen wij mensen welke willen starten bij onze vereniging adviseren om pas vanaf de derde dinsdag in september te komen voordat deze voor een gesloten deur staan.

Kerst en snerttoernooi

De week tussen kerst en 1 januari wordt er doorgaans niet gevollybald, dit wordt vaak besproken tussen de leden. De eerste dinsdag na 1 januari vindt het snerttoernooi plaats bij KDO. Op deze datum is iedereen welkom om te volleyballen. Er worden terplekke teams gemaakt en lekker gespeeld, de avond wordt afgesloten met snert gemaakt door een of meerdere van onze leden. 

Overige informatie

Mocht u nog eventuele vragen hebben kunt u contact op nemen met het bestuur via de mailadressen welke zijn opnomen onder het kopje bestuur of het bestuur aanspreken op de dinsdagavond in de sporthal van KDO.

Evenementen
 • Kaderavond 2018

  17 March 2018
  Afgelopen weekend hebben de tijdelijke PostNL-ers van de activiteitencommissie de uitnodigingen in de bus gestopt bij de kaderleden, vrijwilligers en sponsoren. Wanneer je wél vrijwilliger of sponsor...
 • Bingo-avond bij KDO

  16 March 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :16 maart 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • Bingo-avond bij KDO

  20 April 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :20 april 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • HR2day Volleybaltoernooi

  7 April 2018
  Op zaterdag 7 april 2018 wordt weer het HR2day Volleybaltoernooi georganiseerd.Klik HIER voor de uitnodiging en informatie om in te schrijven
 • Griekse kippenavond

  21 April 2018
  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbalop zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in tezamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp....
Weer
 • 1,1°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Vorstnacht, later nog kouder!
Buienradar.nl