Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Sporter van het jaar

    6 januari 2019

    KDO is een echte sportvereniging voor en door de leden. Naast de sportieve prestaties gaat het ook om de onderlinge saamhorigheid en gezelligheid. Daaraan leveren alle KDO-ers een bijdrage. Tijdens de nieuwjaarbijeenkomst stond KDO-voorzitter Andy Verstelle uitgebreid stil bij het belang van die bijdrage voor het succes van de vereniging. Om dat belang extra te benadrukken is het hoofdbestuur een nieuwe KDO -traditie gestart: de verkiezing van de KDO-er van het jaar.

    In december waren de genomineerden bekend gemaakt in de vijf verschillende categorieën. Genomineerd voor KDO Jeugdsporter van het jaar waren: Mike van Wees, Danique Winter en Jette Zuijderduin, waarbij Jette Zuijderduin van de turnselectie tot Jeugdsporter 2018 werd uitgeroepen.

    In de categorie KDO Sporter van het jaar waren genomineerd: Greet de Graaf, Jesse Stange en Ria den Hollander, waarbij voetballer Jesse Stange tot Sporter van 2018 werd gekozen.

    Als KDO-team van het jaar waren de Handbal B1, de voetbal JO8-2 en de Turnselectie genomineerd waarbij de winnaarsschaal door de voorzitter werd overhandigd aan de meiden van de Handbal B1.

    Ans Baas (Volleybal), Carla de Jong (Handbal) en Mirjam van Doorn (G-jeugd) waren genomineerd als trainer/coach van het jaar. Carla de Jong werd uitgeroepen tot coach van 2018.

    Als vrijwilliger van 2018 waren drie scheidsrechters genomineerd: Ellen Postma (volleybal), Dean Cummins (voetbal) en Anthony Ramdjas (handbal en voetbal), waarbij de pas 14-jarige Anthony de schaal werd overhandigd.

    Onder luid applaus van de vele aanwezigen werden alle genomineerden en de winnaars bedankt voor hun inzet en bijdrage en nogmaals gefeliciteerd met hun bijzondere prestatie. Op de foto staan de winnaars van de verkiezing van dit jaar: Jette Zuijderduin, Carla de Jong, Anthony Ramdjas en de Handbal B1. Jesse Stange ontbreekt op de foto.

Evenementen
Weer
  • 14,9°
    Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
    Vrij warme Pinksterdagen met zon en buien
Buienradar.nl