WA-Verlaantoernooi

Ieder jaar organiseren wij het het W.A. Verlaan Toernooi, een begrip in de regio. Ongeveer duizend jeugdige sporters zullen tijdens het paasweekend hun talenten laten zien in een sportief treffen.

Willem Verlaan, oud-voorzitter van onze vereniging, heeft veel voor het verenigingsleven in De Kwakel en in het bijzonder voor KDO betekend. Hij was het die vanaf het begin van de zestiger jaren tot 1988 de basis heeft gelegd voor de vorm van onze huidige vereniging.
Na aankondiging van zijn afscheid in 1988 heeft het toenmalige bestuur gemeend zijn naam te koppelen aan een groots opgezet, vereniging breed, jeugdtoernooi. Vooral het sporten van de jeugd heeft hem altijd na aan het hart gelegen.

Dit jaar zijn we toe aan het 29ste W.A. Verlaan toernooi. Zoals gebruikelijk zullen op paaszaterdag de pupillen van de Voetbal en de jeugd van de Handbal aantreden. Tweede Paasdag is bestemd voor de junioren van de voetbal en de leden van Dance, Aerobics en Gymnastiek. Ook organiseren we dit jaar een clinic van onze nieuwe Survival afdeling. Deze clinic staat open voor alle kinderen in de leeftijd vanaf 10 jaar. 

Het WA verlaan toernooi zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 31 maart en maandag 2 april 2018. 

Programma zaterdag 31 maart 2018

 • Veldvoetbal JO8 t/m JO13 en de trainingsgroep
 • Handbal

Programma maandag 2 april 2018

 • Veldvoetbal JO15
 • Veldvoetbal JOG
 • Dance, Aerobics en Gymnastiek
 • Survival

Veldindeling 


Belangrijke informatie

Het WA Verlaan toernooi is voor jeugdige leden. Daarom wordt er gedurende het gehele toernooi geen alcohol geschonken in de kantine.

Deelnemende teams worden verzocht zich minimaal een half uur voor de eerste wedstrijd te melden bij het wedstrijdsecretariaat. 

De hoeveelheid parkeerruimte is beperkt. Wij verzoeken U daarom zoveel mogelijk per fiets of te voet naar het KDO terrein te komen. Mocht bij aankomst het parkeerterrein P1 vol zijn, volgt u dan de borden P2, daar is meer ruimte. Gelieve niet op of langs de weg te parkeren.

Wegens de verkeersveiligheid zullen de wegen naar en van parkeerterrein P2 op de toernooidagen als eenrichtingsverkeer worden ingericht.

In verband met het grote aantal deelnemende teams worden alle kleedkamers door meerdere teams tegelijk gebruikt. Als iedereen mee wil werken aan het netjes achterlaten van de eigen kleedkamer hebben we allemaal een mooie dag.

 

Je kunt HIER rond eind februari het programmaboekje downloaden

Evenementen
 • Kaderavond 2018

  17 March 2018
  Afgelopen weekend hebben de tijdelijke PostNL-ers van de activiteitencommissie de uitnodigingen in de bus gestopt bij de kaderleden, vrijwilligers en sponsoren. Wanneer je wél vrijwilliger of sponsor...
 • Bingo-avond bij KDO

  16 March 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :16 maart 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • Bingo-avond bij KDO

  20 April 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :20 april 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • HR2day Volleybaltoernooi

  7 April 2018
  Op zaterdag 7 april 2018 wordt weer het HR2day Volleybaltoernooi georganiseerd.Klik HIER voor de uitnodiging en informatie om in te schrijven
 • Griekse kippenavond

  21 April 2018
  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbalop zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in tezamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp....
Weer
 • 1,4°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Vorstnacht, later nog kouder!
Buienradar.nl