WA-Verlaantoernooi

Ieder jaar organiseren wij het het W.A. Verlaan Toernooi, een begrip in de regio. Ongeveer duizend jeugdige sporters zullen tijdens het paasweekend hun talenten laten zien in een sportief treffen.

Willem Verlaan, oud-voorzitter van onze vereniging, heeft veel voor het verenigingsleven in De Kwakel en in het bijzonder voor KDO betekend. Hij was het die vanaf het begin van de zestiger jaren tot 1988 de basis heeft gelegd voor de vorm van onze huidige vereniging.
Na aankondiging van zijn afscheid in 1988 heeft het toenmalige bestuur gemeend zijn naam te koppelen aan een groots opgezet, vereniging breed, jeugdtoernooi. Vooral het sporten van de jeugd heeft hem altijd na aan het hart gelegen.

Dit jaar zijn we toe aan het 28ste W.A. Verlaan toernooi. Zoals gebruikelijk zullen op paaszaterdag de pupillen van de Voetbal en de jeugd van de Handbal aantreden. Tweede Paasdag is bestemd voor de junioren van de voetbal en de leden van Dance, Aerobics en Gymnastiek. Ook organiseren we dit jaar een clinic van onze nieuwe Survival afdeling. Deze clinic staat open voor alle kinderen in de leeftijd vanaf 10 jaar. 

Het WA verlaan toernooi zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 15 en maandag 17 april 2017. 

Programma zaterdag 15 april 2017

 • Veldvoetbal F&E pupillen en D junioren
 • Handbal

Programma maandag 17 april 2017

 • Veldvoetbal C junioren
 • Veldvoetbal G-voetbal
 • Dance, Aerobics en Gymnastiek
 • Survival

Veldindeling 


Belangrijke informatie

Het WA Verlaan toernooi is voor jeugdige leden. Daarom wordt er gedurende het gehele toernooi geen alcohol geschonken in de kantine.

Deelnemende teams worden verzocht zich minimaal een half uur voor de eerste wedstrijd te melden bij het wedstrijdsecretariaat. 

De hoeveelheid parkeerruimte is beperkt. Wij verzoeken U daarom zoveel mogelijk per fiets of te voet naar het KDO terrein te komen. Mocht bij aankomst het parkeerterrein P1 vol zijn, volgt u dan de borden P2, daar is meer ruimte. Gelieve niet op of langs de weg te parkeren.

Wegens de verkeersveiligheid zullen de wegen naar en van parkeerterrein P2 op de toernooidagen als eenrichtingsverkeer worden ingericht.

In verband met het grote aantal deelnemende teams worden alle kleedkamers door meerdere teams tegelijk gebruikt. Als iedereen mee wil werken aan het netjes achterlaten van de eigen kleedkamer hebben we allemaal een mooie dag.

 

Je kunt HIER het programmaboekje downloaden

Evenementen
 • Bingo-avonden in 2017 bij KDO

  20 October 2017
  De resterende bingo-avonden in 2017 zijn op de volgende data gepland:20 oktober 201717 november 201715 december 2017De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine...
 • Kwakelse Veiling bij KDO

  28 October 2017
  Op zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november a.s. zullen de veilingavonden in de kantine van KDO georganiseerd worden.Klik hier voor de laatste info op de website van het veilingcomité.
 • 5e editie van de voetbalquiz bij KDO

  24 November 2017
  Naderende info omtrent de inschrijving volgt spoedig. Ook deze editie zal worden gepresenteerd door Theo en Hein Leliveld.Noteer 24 november 2017 alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent in de kantine...
 • KDO Voetbalquiz 2017

  24 November 2017
  KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER !
Weer
 • 11,6°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Laatste warme nazomerdag
Buienradar.nl