Overige informatie

Kleding

Voor het G- team zijn er dezelfde kledingafspraken als voor de reguliere teams. Alle teams worden gesponsord door 3 Uithoornse ondernemingen:

Comhan Holland bv, Geostick bv en Rabobank regio Schiphol.

 Lidmaatschap en contributie

Een G-voetballer is doordat de KNVB het programma van de Friends League heeft omarmd lid van de KNVB. Tevens ben je lid van s.v. K.D.O.

Aanmelding

U kunt uzelf, uw zoon of dochter aanmelden bij René Lek (zie zie hoofdpagina G-voetbal).

Onderdeel van de aanmeldingsprocedure is altijd een persoonlijk gesprek, om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van u of uw kind.

Als u twijfelt of de sport geschikt is, stellen wij meestal voor om het wel te proberen. Het is dan ook mogelijk om eerst een paar proeftrainingen bij te wonen.

 

 

Evenementen
 • Kaderavond 2018

  17 March 2018
  Afgelopen weekend hebben de tijdelijke PostNL-ers van de activiteitencommissie de uitnodigingen in de bus gestopt bij de kaderleden, vrijwilligers en sponsoren. Wanneer je wél vrijwilliger of sponsor...
 • Bingo-avond bij KDO

  16 March 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :16 maart 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • Bingo-avond bij KDO

  20 April 2018
  De Bingo-avonden in 2018 op de volgende datum :20 april 2018De bingo begint op de bovenstaande vrijdagen om 20:00 uur in de kantine van KDO, tot dan!
 • HR2day Volleybaltoernooi

  7 April 2018
  Op zaterdag 7 april 2018 wordt weer het HR2day Volleybaltoernooi georganiseerd.Klik HIER voor de uitnodiging en informatie om in te schrijven
 • Griekse kippenavond

  21 April 2018
  Na het succes van voorgaande jaren gaan de meiden en dames van de voetbalop zaterdag 21 april een “Griekse Kippenavond” organiseren, om extra geld in tezamelen voor hun 2-jaarlijkse voetbalkamp....
Weer
 • 1,4°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Vorstnacht, later nog kouder!
Buienradar.nl