Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
  • KDO 2 krijgt les efficiëntie van

9 september 2012

Na het jammerlijke verlies van vorige week tegen Hoofddorp, kon het tweede van KDO zich afgelopen zondag tegen EDO 3 revancheren voor het eigen publiek.  In de eerste helft was de ploeg uit Haarlem iets beter dan de Kwakelaars.  In de 30eminuut kwam EDO verdiend op voorsprong na een keurig schot van buiten het zestienmetergebied, 0-1. Na deze achterstand probeerde KDO er alles aan te doen om terug in de wedstrijd te komen. Tien minuten later werd dit beloond met een doelpunt. Op aangeven van Rob Rewijk wist Stefan Stolwijk de bal in de linkerhoek te schieten, 1-1.

In de tweede helft kreeg KDO na vijf minuten al een domper te verwerken. Na een aantal hachelijke situaties in het vijfmetergebied kon EDO uiteindelijk de 1-2 binnenschieten. Opnieuw moesten de Kwakelaars zich terug knokken in de wedstrijd en kreeg hiervoor ook diverse mogelijkheden om de stand gelijk te trekken. Martin Bax, Rob Rewijk en Guido van Egmond hadden de gelijkmaker op hun schoen, maar wisten helaas niet te scoren. Vlak voor tijd deed EDO dit nog wel, zodat KDO opnieuw met lege handen stond aan het einde van de wedstrijd. Aanstaande zondag speelt het tweede om 11:00 uur de uitwedstrijd tegen Velsen 2.