• Wedstrijden KDO JO8-1, KDO JO8-2 en KDO MO9-1

5 november 2023
    Wedstrijden KDO JO8-1, KDO JO8-2 en KDO MO9-1

Op maandag en woensdag traint een enthousiaste groep jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 9 jaar bij KDO. Er trainen veel jongens en meisjes in deze groep en er zijn 3 teams gemaakt.

Op zaterdag 4 november kwamen deze 3 teams voor het eerst in de nieuwe teamsamenstelling in actie. Het team van KDO JO8-1 was niet compleet. Dilano is ziek. Floris, Jesse, Joep, Keje, Mitchell, Piotr en Roq speelden wel deze wedstrijd.

Om 8.30 uur startte de wedstrijd in Amsterdam tegen AFC JO8-7. Het begon goed voor KDO JO8-1 en in de rust stonden ze met 4-0 voor. De tegenstander liet het er niet bij zitten.

Tijdens de 2e helft werd er nog flink gescoord en eindigde de wedstrijd in 7-7. Wat was het een spannende wedstrijd!!

KDO JO8-2 ontving om 9.00 uur tegenstander SVM JO8-1 bij KDO thuis. Dit team bestaat uit Bent, Blaze, Casper, Gijs, Mason, Maxim, Sebastiaan en Timo. Deze toppers stonden echt lekker te spelen op het veld en gingen met een welverdiende overwinning van 5-2 het veld af!

De meiden van KDO MO9-1 hadden last van gezonde spanning vooraf in de kleedkamer. Zij speelden om 10.15 uur tegen SDW MO9-2 bij KDO thuis. De meiden in dit team zijn Ailyn, Fieke, Fiene, Gwen, Lisa, Noa, Vajén en Noorhan. Ze hebben veel plezier gehad met elkaar en er is zelfs 1 doelpunt gemaakt. Ze verloren met 1-14, maar de meiden gingen met een trots gevoel het veld af en daarna was het erg gezellig in de kleedkamer!

Iedereen is sportief bezig geweest, heeft zich goed ingezet en er is genoten van het wedstrijd gevoel.