WA-Verlaantoernooi

<UPDATE 18 MAART  IVM CORONA MAATREGELEN > 

VERLAAN TOERNOOI 2020 GEANNULEERD

Als gevolg van de Corona-crisis is het KDO sportpark tot en met 6 april 2020 volledig gesloten. Alle wedstrijden, trainingen en evenementen zijn tot die datum geannuleerd.

Het Verlaan-toernooi, gepland op 11 en 13 april 2020, is een groot evenement waarop gedurende één dag meer dan 1.000 mensen tegelijk ons sportpark bezoeken.

Gegeven de noodzakelijke voorbereidingen voor dit toernooi, de datum zo kort na 6 april, de grote hoeveelheid aanwezigen, de onduidelijkheid over het restant van de reguliere competitie voor dit seizoen en het feit dat nieuwe Corona-maatregelen vooralsnog niet zijn uitgesloten, hebben wij besloten het Verlaan toernooi 2020 te annuleren.

Dit geeft helderheid aan alle betrokken (we hebben al de eerste afmeldingen van deelnemende teams ontvangen) en maakt dat we niet onnodig voorbereidende activiteiten treffen.

Willen jullie, daar waar nodig, je eigen achterban of contactpersonen willen informeren over dit besluit?

Mijn dank voor al je inzet tot nu toe. Laten we hopen dat we deze crisis snel te boven zijn en ons kunnen richten op de voorbereidingen voor het Verlaan toernooi van 2021.

Pas goed op jezelf en op elkaar.


<EINDE UPDATE> 


Ieder jaar organiseren wij het het W.A. Verlaan Toernooi, een begrip in de regio. Ongeveer duizend jeugdige sporters zullen tijdens het paasweekend hun talenten laten zien in een sportief treffen.

Willem Verlaan, oud-voorzitter van onze vereniging, heeft veel voor het verenigingsleven in De Kwakel en in het bijzonder voor KDO betekend. Hij was het die vanaf het begin van de zestiger jaren tot 1988 de basis heeft gelegd voor de vorm van onze huidige vereniging. Na aankondiging van zijn afscheid in 1988 heeft het toenmalige bestuur gemeend zijn naam te koppelen aan een groots opgezet, vereniging breed, jeugdtoernooi. Vooral het sporten van de jeugd heeft hem altijd na aan het hart gelegen.

In 2020 zijn we toe aan het 31ste W.A. Verlaan toernooi. 

Het WA Verlaan toernooi zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 11 april en maandag 13 april 2020. 

 Programma zaterdag 11 april 2020

  • Veldvoetbal
  • Handbal
  •  Veldvoetbal G-voetbal

Het speelschema van het Handbal toernooi kun je vinden op: <publiceren we medio maart 2020>

Het speelschema van het Voetbal toernooi kun je vinden op: <publiceren we medio maart 2020>

Gedurende het toernooi kun je op deze website ook steeds de standen en andere berichten terugvinden.

Programma maandag 13 april 2020

  • Dance, Aerobics en Gymnastiek

Het volledige speelschema en toernooireglement van deze dag kun je vinden op: <publiceren we medio maart 2020>

Gedurende het toernooi kun je hier ook steeds de standen en andere berichten terugvinden.