Clubblad

Clubblad

Ons Doel is het clubblad van de sportvereniging KDO De Kwakel. Het Ons Doel bevat niet alleen informatie over onze sportvereniging, maar ook andere verenigingen uit De Kwakel kunnen kopij aanleveren. Het blad is interessant voor de leden van KDO, maar ook voor eenieder die op de hoogte wil blijven van de activiteiten in De Kwakel. 

Een sportvereniging zonder clubblad was vroeger ondenkbaar. Mededelingen, wedstrijdverslagen en programma’s zijn goede ingrediënten voor een geslaagd clubblad. Het blad moest wekelijks in de bus vallen. Vanaf 1945 tot 1957 verschenen de KDO-mededelingen in ’t Kwakeltje en daarna in de Uithoornse Courant. Het eerste echte Ons Doel verscheen op 1 december 1956. Na bijna 65 jaar is in juni 2021 de laatste Ons Doel verschenen die we nog drukken en verspreiden.

Vanaf dat moment wordt het clubblad digitaal verspreid.

Verzending 

Het digitale clubblad wordt via de mail verzonden aan alle leden, donateurs, vrijwilligers en sponsoren van sv KDO. 
Onderaan deze pagina vind je een link naar de meest recente uitgaves.

Wil je Ons Doel ook ontvangen? Schrijf je dan hier in. 

Kopij

Kopij moet aangeleverd worden bij de redactie. Maak de kopij zo eenvoudig mogelijk door het bericht op de KDO-website te plaatsen en een e-mail met het linkje te mailen aan kopij@kdo.nl. Heb je geen toegang tot de KDO website stuur dan een mail aan de redactei met je bericht. Zij zullen dan beoordelen of het geplaatst wordt.

Redactie

De redactie bestaat uit:
  • Gerlinde van Scheppingen
  • Debbie Westerhof

Meest recente uitgaves

Ons Doel 2021 - 04
Ons Doel 2021 - 03
Ons Doel 2021 - 01
Ons Doel 2021 - 02


Evenementen
Weer
  • 15,2°
    Zwaar bewolkt
    Vanmiddag opnieuw regen- en onweersbuien
Buienradar.nl