MijnKDO

Als lid of vrijwilliger van sv KDO heb je toegang tot het persoonlijke account dat exclusief voor jou is gecreëerd.

Je kunt inloggen in ons ledenportaal via deze link of via de MijnKDO knop op onze website.

Het moment dat je daadwerkelijk inlogt kom je in je persoonlijke account terecht en heb je verschillende mogelijkheden. Op dit moment is dat:
- Aanpassen NAW-gegevens.
- Reserveren van een Beachveld
- Inschrijven voor een andere KDO sport
- Overzicht vrijwilligers functies

Ook zie je welke sport(en) je volgens onze administratie beoefent en staan je contributie facturen in je dossier.

Weet je je wachtwoord niet?

Vul bij het veld Gebruikersnaam jouw bij de ledenadministratie bekende e-mailadres en klik op de link 'Verstuur nieuw wachtwoord'. Op het betreffende e-mailadres ontvang je vervolgens een mail met daarin een wachtwoord. Klik daarna op de link 'Nieuw wachtwoord aanvragen', vul bij het veld 'Wachtwoord' het toegestuurde wachtwoord in (gaat het snelst via kopiëren/plakken) en klik op de button 'Inloggen'. Je komt dan in een nieuw scherm waarin je het gestuurde wachtwoord in een eigen wachtwoord moet veranderen. Vul bij 'Huidige wachtwoord' het toegestuurde wachtwoord weer in. En vul bij de twee velden daaronder jouw nieuwe eigen wachtwoord in. Deze moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik daarna op de button 'Bewaren'.

Let op: Je bent met meerdere personen lid en gebruikt hetzelfde e-mailadres?

In dit geval is het beter om niet direct met het e-mailadres in te loggen. Gebruik de eerste keer jouw relatienummer. Het proces werkt verder hetzelfde als hiervoor aangegeven, alleen gebruik je het relatienummer in plaats van het e-mailadres. Heb je eenmaal jouw wachtwoord aangemaakt, dan kun je vanaf dat moment ook weer met jouw e-mailadres inloggen. Het wachtwoord bepaalt in dit geval welk persoonlijk account je te zien krijgt.

Aanmelden voor een extra sport?

Ben je al lid van KDO en wil je je aanmelden voor een extra sport? Vul dan NIET het lidmaatschapsformulier in (want je betl lid) maar log in op MijnKDO en kies de menu optie:
--> aanmelden extra sport.
Evenementen
Weer
  • 15,9°
    Zwaar bewolkt
    Vanmiddag opnieuw regen- en onweersbuien
Buienradar.nl