Clubkleding

Het KDO-hoofdbestuur heeft in samenwerking met Intersport Twinsport een clublijn geselecteerd om tot standaardisatie van de tenues te komen. Dit komt de uniformiteit en de uitstraling van onze vereniging ten goede.
Voor de wedstrijdkleding is gekozen voor kleding van het merk Hummel. We hebben een aparte lijn voor de zaalsporten en voor de buitensporten gekozen. Alle nieuwe wedstrijdkleding is dan ook van deze lijn en er mag ook niet van worden afgeweken.


Voor alle teams geldt:
Elke sponsoring dient vooraf ter goedkeuring aangemeld te worden bij de sponsorcommissie.
Na goedkeuring door de sponsorcommissie zullen de bestellingen worden gemaakt door de sponsorcommissie. Contracten worden ondertekend door zowel KDO als de sponsor.

De sponsorcommissie kan ook alle vragen beantwoorden met betrekking tot het sponsoren van een team.

Training
Voor de training kan je, in de KDO lijn, bij Intersport Twinsport terecht voor trainingspakken, sokken, tassen, windjacks, et cetera. Dit is echter geen verplichting.
Clubkleding kun je bestellen via de KDO-Webshop.. Daar vind je een clublijn waar KDO artikelen te bestellen zijn. Een sportlijn, waar alle andere sportartikelen bestelt kunnen worden en een Outlet waar aanbiedingen staan.


          
Evenementen
Weer
  • 15,9°
    Zwaar bewolkt
    Vanmiddag opnieuw regen- en onweersbuien
Buienradar.nl