Lid worden

Leuk dat je lid wilt worden KDO. Wil je onderstaand formulier invullen? Kies de sport en het type lidmaatschap dat je wilt. De DAG-lesvorm, het team waarin je wilt spelen of eventueel andere opmerkingen kun je helemaal ondering bij het Opmerkingenveld kwijt. Speelde je bij een andere club en heb je al een (KNVB, NHV, SBN of NEVOBO) bondsnummer, vul dat dat in bij de desbetreffende sport.

LET OP: Op dit moment hebben we bij de afdeling Voetbal een wachtlijst voor voor pupillen (7- 12 jaar). Aanmelden en proeflessen voor de trainingsgroep (5-6 jaar), junioren (12-18 jaar) en senioren blijft gewoon mogelijk.

JeugdSportFonds

Wil je kind graag lid worden van KDO maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland helpt! Het Jeugdfonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie en eventueel de spullen zoals sportkleding.

Hoe werkt het?

  1. De aanvraag voor een bijdrage wordt gedaan door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam; Je leest hier waar je een intermediar kunt vinden.
  2. De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag;
  3. Je hoort binnen 3 weken of de aanvraag goedgekeurd is;
  4. Na goedkeuring kun je je kind aanmelden bij de ledenadministratie van KDO door het sturen van een mail naar ledenadministratie@kdo.nl
  5. Het fonds betaalt de contributie direct aan KDO. Je ontvangt zelf geen geld.

Let op: Je moet ieder jaar een nieuwe aanvraag doen.