Nieuws

<< Beach nieuws
Nieuws
 • Feestelijke opening beachpark zondag 10 juli 2022

  13 juni 2022
  Feestelijke opening beachpark zondag 10 juli 2022

  Voor jong en oud; kom, kijk en beach mee van 13.00 tot 19.00 uur! Een officieel openingsmoment, clinics in diverse beachsporten en een hapje en drankje staan voor je klaar. Iedereen is welkom (leden en niet-leden!) en deelname is gratis. Aanmelden vooraf niet nodig.

  Het belooft een zomerse, sportieve en gezellige middag te worden. Het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt via onze website. Ook ontvang je binnenkort een speciale uitgave van de Ons Doel nieuwsbrief met het programma en alle ins en outs.

  De aanleg van de velden vordert, als het mee zit zijn de velden nog deze maand bespeelbaar!

  Ons beachpark

  In het voorjaar van 2022 zijn we gestart met de aanleg van vijf beachvelden op de plek waar nu nog de 'Zandhoek' is. Drie beachvolleybalvelden waarop ook gevoetvolleyd kan worden en twee Beach Handball Velden waarop ook beach soccer mogelijk is. We verwachten dat we de velden eind juni kunnen openstellen voor gebruik. 

  De velden zijn ieder jaar vanaf begin mei tot en met eind augustus bespeelbaar. Ze zijn ook beschikbaar voor mensen of bedrijven die graag een of meerdere uren willen beachsporten.

  Voor het gebruik gaan we gebruik maken van een plannings- en reserveringensysteem. Binnenkort vind je hier informatie over prijzen, de kalender en een mogelijkheid om te reserveren.