Reserveren

De velden van ons beachpark zijn ook beschikbaar voor mensen of bedrijven die graag een of meerdere uren willen beach sporten

De bezetting van ons beachpark vind je op deze plek.

BOEK HIER JE RESERVERING

Je kunt reserveringen plaatsen voor de periode vanaf 25 maart 2023.

In de zomer is het beachpark dagelijks geopend tussen 09.00 en 22.00 uur. Op zaterdag en zondag sluit het park voor individuele boekingen om 18.00 uur. Voor evenmenten kan het park dan alleen op verzoek open.

LET OP: BOEKINGEN GRAAG MINIMAAL 24 UUR VAN TE VOREN AANMAKEN. Anders kunnen we niet garanderen dat er ook iemand is om je te ontvangen

Per veld bedragen de kosten € 12,50 per uur.  Als je 2 of 3 uur aansluitend boekt betaal je € 23 voor 2 uur of € 30 voor drie uur.
Je betaalt vooraf per iDeal op het moment van je reservering. Je krijgt dan een bevestiging in de mail. Op vertoon van deze bevestiging krijg je in de kantine je speelballen mee.

Wil je meerdere velden tegelijk huren voor een bepaalde datum neem dan contact op met beach@kdo.nl.  Ook voor bijzondere verzoeken kun je daar terecht.

De afdelingen Voetbal, Handbal en Volleybal hebben al vaste momenten in de week waarop er op de velden gespeeld kan worden. Deze trainingen zijn alleen open voor leden van KDO. Meer informatie hierover vind je bij het bestuur van je afdeling.


BOEK HIER JE RESERVERING