Nieuws

<< Beach nieuws
Nieuws
 • Programma opening KDO beachpark

  21 juni 2022
  Programma opening KDO beachpark
  Op zondag 10 juli om 13.00 uur start de feestelijke, sportieve en zomerse opening van het KDO beachpark! Voor jong en oud; kom, kijk en beach mee!

  Een officieel openingsmoment, clinics in diverse beachsporten en een hapje en drankje staan voor je klaar. Iedereen is welkom (leden en niet-leden!) en deelname is gratis. 

  13.00 uur Inloop
  13.30 uur Officiële opening KDO beachpark door Burgemeester Heiliegers 
  14.00 uur Clinics beach handbal, beach soccer, beach tennis en beachvolleybal; zandspellen voor jonge kinderen
  15.00 uur Penalty schieten/gooien, clinics beachvolleybal en voetvolley; zandspellen voor jonge kinderen 
  16.00 uur Demowedstrijd beachhandbal, vrij spelen beach volleybal en voetvolley, air badminton (NIEUW in het programma!)
  17.00 uur Kantine open

  De hele middag zandspellen voor de kleintjes én beach glitter tattoos!

  Je vindt het KDO beachpark op het sportpark van KDO aan de Evenementenlaan naast het derde voetbalveld. 

  Meer informatie via beach@kdo.nl.

  Er worden tijdens deze dag foto's en video-opnames gemaakt die later worden gedeeld via sociale media en de website. Heeft u specifiek bezwaar hiertegen, dan kunt u een mail sturen naar beach@kdo.nl.

  Ons beachpark

  In het voorjaar van 2022 zijn we gestart met de aanleg van vijf beachvelden op de plek waar voorheen de 'zandhoek' (trainingsveld) was. Drie beachvolleybalvelden waarop ook gevoetvolleyd kan worden en twee beachhandbalvelden waarop ook beach soccer mogelijk is.

  De velden zijn sinds eind juni in gebruik. De velden zijn ieder jaar vanaf begin mei tot en met eind augustus bespeelbaar. Ze zijn ook beschikbaar voor mensen of bedrijven die graag een of meerdere uren willen beachsporten.

  Voor het gebruik gaan we gebruik maken van een plannings- en reserveringensysteem. Binnenkort vind je hier informatie over prijzen, de kalender en een mogelijkheid om te reserveren.

Evenementen
Weer
 • 5,4°
  Zwaar bewolkt
  Enkele buien
Buienradar.nl