Nieuws

<< Beach nieuws
Nieuws
 • KDO beachpark officieel geopend!

  11 juli 2022
  KDO beachpark officieel geopend!
  Afgelopen weekend werd het KDO beachpark officieel geopend door Burgemeester Heiliegers en de jeugd van KDO! Het was een feestelijke dag in zomerse sferen vol sportieve beach activiteiten op de drie beachvolleybalvelden en twee beach handball velden.

  Gezellige muziek, enthousiast publiek, flitsende glitter tattoos, lekkere cocktails en frisse hapjes maakten de strandsfeer compleet! Tijdens het afwisselende programma kon jong en oud met de voeten in het zand kennismaken met diverse beachsporten zoals beachhandball, beachvolleybal, beach soccer, footvolley, beachtennis en airbadminton. Er werden clinics en demowedstrijden gegeven door topsporters uit de beachsport. Voor de allerkleinsten waren er zandspelletjes.

  De burgemeester ziet het beachpark in de Kwakel als een aanwinst voor de gemeente en sprak zijn trots trots uit naar alle vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt.

  Op onze website is alle informatie over de aanleg, het beachpark en het reserveren van de beachvelden terug te vinden. Leuk voor een zomers teamuitje, een bedrijfsactiviteit of gezellig sporten met een groep vrienden.

  Let’s got to the beach!

  Bekijk hier de foto's.
Evenementen
Weer
 • 5,2°
  Zwaar bewolkt
  Enkele buien
Buienradar.nl