Nieuws

<< Beach nieuws
Nieuws
 • KDO beach (handball) seizoen geopend!

  8 april 2024
  KDO beach (handball) seizoen geopend!

  Onze beachvelden zijn weer onder hun wintervachtje vandaan gehaald en het zand ligt er nog net zo mooi bij als vorige zomer! KDO handbal is afgelopen week begonnen met de eerste beachtrainingen en het gehele KDO beachpark is vanaf heden beschikbaar voor de verhuur.

  Nieuwe palmbomen
  Naast de velden, op de supportersdijkjes, zijn er vijf nieuwe palmbomen geplant op de supportersdijkjes. Er stonden al een aantal bomen, maar sponsor Nieuwkoop Europe zorgde aanvulling. Zo ziet het beachpark er als één geheel en super verzorgd uit! De bomen zijn geplant door arbeid van Bruno Nieuwkoop, Milan Oudendijk, Olof de Roij, René de Jong en Martin de Roij. 

  Beach handball
  KDO handbal traint en speelt al enkele seizoenen op de beachvelden. Beach handball is een opkomende variant van handbal en wordt in het voor- en naseizoen gespeeld, naast of in plaats van de veldcompetitie. Dit seizoen trainen alle teams vanaf de C-jeugd gedeeltelijke op het zand. De C-jeugd speelt een volledige beach competitie, de A-jeugd een beach/veld competitie en de dames senioren komen uit op het veld. 

  Veld huren
  Het beachpark is geschikt voor allerlei zandsporten, zoals beach volleyball, beach tennis, beach soccer, enzovoorts. Naast de afdelingen van KDO kunnen ook externen (ook verenigingen!) gebruik maken van het park. Meer informatie vind je onder het kopje Beach.

Evenementen
Weer
 • 16,2°
  Zwaar bewolkt
  Vanmiddag opnieuw regen- en onweersbuien
Buienradar.nl