Conditie op peil houden?

De Trimclub van KDO timmert al vele jaren aan de weg bij KDO. 

Al vele jaren komt op maandagavond een ploeg heren bijeen om de conditie op peil te houden. De trimavond wordt begonnen met een warming up waarna de avond verder wordt gevuld met conditionele oefeningen waaronder korte en langere sprint /loop oefeningen, rek en strek bewegingen en vanzelfsprekend ontbreken ook verschillende balsporten niet. Daarbij wordt altijd afgesloten met een potje voetbal. De oefeningen worden In eigen tempo uitgevoerd waarbij een ieder zijn of haar eigen grens bepaalt. Gezelligheid staat hierbij voorop.

Er is gelegenheid om jezelf om te kleden en na afloop een verfrissende douche te nemen.

De trimclub heeft geen specifieke doelgroep of leeftijdscategorie waarop men zich richt. Leeftijden van 30+en 70- zijn dan ook geen uitzondering. De meeste leden hebben een sport achtergrond van schaatsen, voetbal en zelfs halve en hele marathon lopers dienen zich aan. Ook mensen met weinig of geen sport ervaring zijn bij deze club welkom.

Over het algemeen hebben de leden geen tijd of zin meer in actieve wedstrijdsport maar willen gewoon één keer in de week lekker bewegen. Er wordt buiten op het kunstgrasveld getrimd.

De avond staat al weer enige jaren onder leiding van Kees de Kuiper die de oefeningen perfect op de deelnemers afstemt.

        

Het trimseizoen begint elk jaar op de eerste maandag na de Kwakelse kermis.

De heren trimmen op de maandagavond van 20.30 uur tot 21.45 uur.

 

Contactpersoon:

Herman Westerbos, e-mail of 0297 53 32 60

  

Evenementen
  • Geen item(s) gevonden
Weer
  • 10,2°
    Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking
    In veel streken perioden met zon vandaag
Buienradar.nl