Zaalvoetbalnieuws

<< Zaalvoetbal nieuws
Nieuws
 • Team Frank / Tour Du ALS

  19 februari 2013

  Quakeltoernooi haalt 1400 euro op voor Team Frank / Tour Du ALS

  ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose) is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Tour du ALS is een evenement waar fietsers geld bijeen fietsen om zodoende een bijdrage te leveren aan de zoektocht naar de oorzaak van ALS. Zodoende zal op 7 juni 2013 de Mont Ventoux beklommen worden.

  Fred van Oostwaard heeft vorig jaar Team Frank opgegeven voor deze uitdaging. Fred is al jaren een fanatiek liefhebber van een rondje door de polder op zijn stalen ros. Ook zijn collega Frank was een bikkel op zijn Pinarello, totdat hij de diagnose ALS kreeg. Op 30 november 2012 is Frank overleden.

  Tijdens de voorrondes en de finale van het Quakeltoernooi is er geld ingezameld ter ondersteuning van Team Frank. Afgelopen zaterdag kon het Quakeltoernooi bestuur het fantastische bedrag van maar liefst 1400 euro aan Team Frank overhandigen namens alle deelnemende teams en supporters die de afgelopen zaterdagavonden de KDO sporthal wisten te vinden. Daarmee gaat de teller voor Team Frank inmiddels richting de 10.000 euro. Via http://deelnemers.tourduals.nl/member/teamfrank/ kunt u blijven doneren aan dit goede doel.

  Wilt u op de hoogte blijven van het Quakeltoernooi, bezoek dan onze website: www.quakeltoernooi.nl.

Evenementen
Weer
 • 5,2°
  Zwaar bewolkt
  Enkele buien
Buienradar.nl