Algemeen

Onder het motto "Zaalvoetbal is een sport voor bijna iedereen" wordt bij K.D.O. al meer dan 35 jaar deze sport beoefend.

Zowel heren als dames hebben bij K.D.O. een prima onderkomen gevonden en kunnen bij ons op alle niveau´s terecht. Er zijn teams, die prestaties voorop stellen en er zijn er ook die recreatief bezig zijn het belangrijkste vinden. De ervaring heeft echter geleerd, dat een goede sfeer en de leuke sociale contacten, heel belangrijk zijn om deze sport jarenlang te beoefenen. Bij K.D.O. kom je teams tegen in vele soorten en maten.

Het is daarom beslist niet noodzakelijk om een goed voetballer(ster) te zijn. Bij K.D.O. kan iedereen zaalvoetbal komen spelen. K.D.O. - Zaalvoetbal gaat dit seizoen met 6 heren- en 2 damesteams competitie-wedstrijden spelen. De thuiswedstijden worden vrijwel altijd in onze eigen K.D.O. - sporthal gespeeld. Dit betekent dat er 2 avonden in de week in De Kwakel word gespeeld en de uitwedstrijden spelen we tegen teams in de nabije regio zoals Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en Kudelstaart. Daarnaast wordt er nog een groot zaalvoetbal toernooi georganiseerd waar bijna alle KDO teams aan mee doen en nog veel teams uit de regio. Dit is het zogenaamde Quakeltoernooi.

Informatie

Heb je belangstelling om te gaan voetballen, ook al is de competitie al van start gegaan, kunnen wij "versterking" van een aantal heren- of damesteams best gebruiken.
Kan je op een andere wijze iets voor onze afdeling betekenen horen wij graag snel van je. Voor meer informatie kun je terecht bij

Wedstrijdsecretaris zaalvoetbal info@gerritdegraaf.nl