Zaalvoetbalnieuws

<< Zaalvoetbal nieuws
Nieuws
 • Aankomende zaterdag volop spektakel verwacht bij de finale van het Quakeltoernooi!

  1 februari 2017
  Komende zaterdag 4 februari is de finale-avond van het Quakeltoernooi voor de heren. Dit vindt plaats in de KDO sporthal in De Kwakel. Er wordt een spetterende avond verwacht met veel publiek op de tribune. In vijf voorronde-avonden hebben de volgende aansprekende teams zich geplaatst voor de finaleavond:

  - Sportcafe de Midi's: Dit is de winnaar van de afgelopen twee jaar. Tevens staan zij bovenaan in de ZABO competitie in de Bloemhof. Belangrijke speler in dit team is Arnaud van Leeuwen van FC Aalsmeer zaterdag 1.

  - Yellow Birds: Iedere week voetbalt dit team als Legmeervogels zaalvoetbal 1 in de KNVB competitie en staan op dit moment vierde in de hoofdklasse B. Komende zaterdag is KDO 1 trainer Raymond de Jong hun coach. Onder andere Peter Brouwer (voormalig keeper Legmeervogels 1), Lulinho Martins (nieuwe aanwinst FC Aalsmeer) en Lilinho Martins gaan komende zaterdag voor de overwinning.

  - RKDES: Het eerste zaalelftal van RKDES speelt in de eerste klasse van de KNVB zaalcompetitie. Met spelers als Eddy Jansen, Edwin van Maris (ook RKDES veld 1) en Sander Boshuizen zit er genoeg voetbal in dit team. Dit goed op elkaar ingespeelde team kan niet anders dan voor de overwinning gaan.

  - Deho Boys: Dit team speelt iedere week bij ASV in Ankeveen op het veld. De grote motor van dit technisch begaafde team is Laurens van der Greft (voormalig Legmeervogels speler). In 2016 eindigde dit team als tweede op het Quakeltoernooi.

  - Prohand: Dit is een gemixed team van KDO 1 zaal (2e klasse) en KDO veldvoetbal selectiespelers. Belangrijke spelers in dit team zijn verdedigers Michael Meijer en Matthijs Molleman. Op felheid moet dit team het winnen ten opzichte van de op papier betere zaalvoetballers in de andere teams. En zij spelen natuurlijk een 'thuiswedstrijd' en kunnen nog wel eens voor een verrassing zorgen komende zaterdag.

  U bent hierbij van harte uitgenodigd om te komen kijken en de toegang tot de KDO sporthal is uiteraard gratis. De eerste wedstrijd begint om 18.30 uur en de laatste wedstrijd eindigt om 22.00 uur. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats in de altijd gezellige KDO kantine en zal het nog lang onrustig blijven is de verwachting. Wij zijn klaar voor een geweldige voetbalavond en verwelkomen u graag!