Suvivalrun is voor jong & oud

/site/2/upload/page/survival1.jpg|0,1,677,185Wie zijn wij?
Survivalrun 
vereniging ‘Over De Balk’ geeft gericht training aan atleten die zich willen ontwikkelen binnen de survivalrunsport. De trainingslocatie is gelegen rondom het voetbalveld van KDO. Dit is te bereiken via de Evenementenlaan in De Kwakel. 

Survivalrunvereniging Over de balk heeft natuulijk ook een instagram en facebookpagina

Nieuwsgierig geworden?
Zin gekregen om een keer mee te trainen of ben je simpelweg nieuwsgierig naar wat de sport voor jou kan betekenen? Wij bieden de gelegenheid om drie keer vrijblijvend mee te kunnen trainen. Deze introductietraining vindt op woensdag plaats en heeft als doel om jou de basisbeginselen van de survivalsport mee te geven! Aanmelden kan hieronder.

Hopelijk tot ziens bij één van onze trainingen!

FacebookInstagram
<< Survivalrun nieuws
Nieuws
 • Trainingsprogramma Survivalrun - ook tijdens de zomer (niet op woensdag)

  10 juni 2021
  Trainingsprogramma Survivalrun - ook tijdens de zomer (niet op woensdag)
  Ook in het nieuwe seizoen kun je trainen voor obstakelruns, survivalruns of gewoon om lekker fit te blijven. We bieden de volgende trainingen aan:
  • Dinsdag (19:30-21:00) Gevorderden training voor recreatie- en wedstrijdlopers.
   Dit is de training waar de basisklimtechnieken worden verfijnd om zo efficient mogelijk te klimmen.
  • Woensdag (19:00-20:00). Training basis klimtechniek / recreanten (van 14 juli tot 24 augustus 2021 geen training)
   Voor alle leden maar vooral voor recreatief ingestelde- en startende leden Hier worden de basis klimtechnieken behandeld ter voorbereiding op de dinsdagavond training. Zoals bijvoorbeeld de beenklem, deze is onmisbaar om een verticaal touw in te kunnen klimmen. De apenhang is de techniek om horizontaal touw te overwinnen. Zo zijn er nog vele andere technieken die in deze training aan bod komen.
  • Woensdag (19:00-20:00) Jeugdtraining (van 14 juli tot 24 augustus 2021 geen training)
  • De jeugdtraining is toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar mét zwemdiploma A. De kinderen leren alle klimtechnieken aan en kunnen ook meedoen met de wedstrijden. De oudere en/of beter klimmende jeugd met ambitie zal worden uitgenodigd om ook op dinsdag (en zondag) mee te trainen. Dit is ter beoordeling van de jeugdtrainer.
  • Zondagochtend (09:30-11:30) Gevorderdentraining
   Zondagochend betreft een duurtraining met het oog op wedstrijdvoorbereiding voor volwassenen. Het doel van deze training is om een echte wedstrijd te simuleren. De training vindt in de basis plaats op het terrein van KDO. Vanuit daar kunnen er verschillende routes afgelegd worden. Er worden onderweg veel en pittige hindernissen genomen met bijvoorbeeld waterdoorwadingen en boomstam hakken. 
  We hopen dat de wedstrijden in september weer van start gaan. De wedstrijdkalender voor de Survivalruns vind je op de website van de survivalbond.


  De trainingen voor volwassenen op de dinsdag en zondag gaan ook tijdens de zomermaanden gewoon door.