Suvivalrun is voor jong & oud

/site/2/upload/page/survival1.jpg|0,1,677,185Wie zijn wij?
Survivalrun 
vereniging ‘Over De Balk’ geeft gericht training aan atleten die zich willen ontwikkelen binnen de survivalrunsport. De trainingslocatie is gelegen rondom het voetbalveld van KDO. Dit is te bereiken via de Evenementenlaan in De Kwakel. 

Survivalrunvereniging Over de balk heeft natuulijk ook een instagram en facebookpagina

Nieuwsgierig geworden?
Zin gekregen om een keer mee te trainen of ben je simpelweg nieuwsgierig naar wat de sport voor jou kan betekenen? Wij bieden de gelegenheid om drie keer vrijblijvend mee te kunnen trainen. Deze introductietraining vindt op woensdag plaats en heeft als doel om jou de basisbeginselen van de survivalsport mee te geven! Aanmelden kan hieronder.

Hopelijk tot ziens bij één van onze trainingen!

FacebookInstagram
<< Survivalrun nieuws
Nieuws
 • Kennismaken met Survivalrun tijdens W.A. Verlaan-tournooi

  18 maart 2024
  Kennismaken met Survivalrun tijdens W.A. Verlaan-tournooi


  Is rennen en klimmen iets voor jou? Je kan nu kennismaken met Survivalrun tijdens het W.A. Verlaan-toernooi. Er moet voor deelname een eigen risico formulier worden afgegeven. Voor deelnemers onder de 18 moet deze worden ingevuld door een ouder/verzorger. Meld je aan en neem het formulier ingevuld en getekend mee.

  Nadat de leden van onze club zijn gestart is de start voor geinteresserde niet-leden, dit zal zijn tussen 15:30 en 16:00 uur.
  Het parcours is bijna 3 kilometer en bevat ca. 25 obstakels maar is is ook voor goed te doen voor beginnende aspirant-leden.