Algemeen

Algemeen


Sportvereniging KDO heeft sinds 1965 de afdeling volleybal onder zijn vleugels: een sportieve én gezellige afdeling. Deze afdeling telt dit seizoen 2021/2022 zo'n 12 leden - dames en recreanten - die recreatief of in competitieverband met elkaar volleyballen.

Volleyballen geschiedt in de grote sporthal waar onder deskundige begeleiding van goed opgeleide mensen de fijne kneepjes van het volleybalvak worden bijgebracht. Dit uiteraard op verschillende niveaus. Van recreatief tot hoogstandjes, van jong tot oud. Kortom, voor elk wat wils!

Voor vragen en/of meer informatie, lees verder of stuur een e-mail naar:volleybal@kdo.nl

Voor elk wat wils

Voor degenen die hun krachten willen meten met andere verenigingen hebben we een 1 competitie spelend damesteam in de derde klasse.  Afhankelijk van de poule-indeling van de NeVoBo, worden ongeveer 22 wedstrijden per seizoen (september - april) gespeeld.

De thuiswedstrijden worden zoveel mogelijk op de woensdagavond 20.15 gespeeld, de uitwedstrijden kunnen ook op andere avonden plaats vinden. De thuisavonden van KDO zijn wijd en zijd bekend om hun sportieve én gezellige atmosfeer. Want de hele club geeft op deze avonden dan acte-de-presence.

De wekelijkse trainingen voor de dames zijn op de dinsdagavond, van 20:00 tot 21:30 uur in de kleine hal in de KDO-sporthal. De recreatieve volleyballers trainen mee de dames 1.
Na de trainingen en wedstrijden is het een goede gewoonte om in onze gezellige kantine nog wat bij te praten, onder het genot van een drankje en eventueel een hapje.

Geen zin om volleybal in competitieverband te spelen? Ook dan kan je bij KDO terecht. Dat is mogelijk om alleen maar mee te trainen met de dames. Of door gezellig mee te volleyballen met de recreanten. Een ieder is van harte welkom!
Is je nieuwsgierigheid gewekt? Kom eens een kijkje nemen op de dinsdag, waar onze trainers  je graag te woord staan. En voor de twijfelaars: zij kunnen de eerste drie keer geheel vrijblijvend meedoen (dus neem je sportkleding maar vast mee).

Trainingen

TrainingsdagTrainingstijdTeamTrainer
Dinsdag20:00 - 21:30Recreanten
Dinsdag20:00 - 21:30DamesRon Ferwerda

Activiteiten

KDO doet natuurlijk meer voor zijn leden. Bekend zijn een aantal gezellige feesten. Ook worden er regelmatig een aantal volleybal-toernooien georganiseerd, zowel in de zaal als in de buitenlucht. Niet alleen zelf toernooien organiseren, ook wordt meegedaan met recreatieve en competatieve toernooien van andere verenigingen. 

 Aanmelden

Voor leden die zich graag willen aanmelden. Kijk onder het tabblad: Volleybal -> Lidmaatschap -> Aanmelden