Zaalvoetbalnieuws

<< Zaalvoetbal nieuws
Nieuws
 • Zaalvoebal By Night

  29 oktober 2012

  Zaalvoebal By Night een groot succes

  UITHOORN - Op dinsdag 23 oktober om 11.15 uur was het dan zover, de 8 teams van 8 – 10 jaar konden zich aanmelden en klaarmaken voor het evenement Zaalvoetbal By Night. De sporthal van KDO was verduisterd, de velden waren uitgezet door Sports By Night en de combinatiefunctionarissen sport zaten klaar om het evenement in goede banen te leiden.

  Om 12 uur gingen de deuren open van de sporthal en konden de kinderen een glimp opvangen van de verlichte velden, de verlichte doelen en de verlichte bal. Wat kwam er een gegil uit de sporthal toen voor het eerst het licht uitging!

  Na de kennismaking met het donker, gingen de eerste vier teams tegen elkaar strijden in de poulewedstrijden. De andere teams lieten goed van zich horen op de tribune, waar zowel ouders als kinderen konden toekijken hoe de lichtjes zich bewogen over het verlichte veld.

   

  Na de poulewedstrijden, gingen de teams strijden voor de plaatsen 8,7,6,5,4,3,2 en 1. Voor alle kinderen was er een oorkonde en een waardebon voor DuoSports, maar voor de nummers 1,2 en 3 waren er “enorme” bekers te winnen. In de poule van 8 – 10 jaar waren de Legmeervogel Toppers het sterkst.

   

  Na de 8 – 10 jarigen, was het de beurt aan de kinderen van 11 – 13 jaar. De strijd begon om 13.30 uur. De teams stonden klaar en waren erg fanatiek bezig in het veld. De stagiaires van het ROC Sport en Gezondheid, Harley en Nick, hielden goed de orde met het fluiten van de wedstrijden.

  In de poule van 11 – 13 jaar was de grote winnaar: Team de Kwakel.

   

  Fenke en Marcella (CF-sport) willen alle deelnemende kinderen, publiek, ouders, KDO-medewerkers, stagiaires en medewerkers van Sports By Night erg bedanken voor de deelname en inzet om Zaalvoetbal By Night tot zo’n succes te maken.