Algemeen

augustus 2019


Op dinsdag 27 augustus start de volleybal training weer bij KDO. Je bent welkom mee te komen doen. We hebben een dames team met 8 spelers en er zijn 7 recreanten. We trainen samen en spelen elke training aan het einde een partijtje van ongeveer 20 minuten. Heb je zin om mee te komen doen? Dat kan, je mag sowieso 3x komen mee trainen om te kijken hoe je het vind.
<< Volleybal nieuws
Nieuws
 • Valentijn voor ALS groot succes!

  17 februari 2014

  Wat een gezellige avond met een fantastisch resultaat voor het goede doel!

  Op Valentijnsdag organiseerde Team RaboFrank een feestavond in Café Bolle Pouw, Valentijn voor ALS. Tijdens de avond werden er loten verkocht waarmee er fantastische prijzen gewonnen konden worden verdeeld over zes ronden.  Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door diverse lokale sponsors, waaronder DUO Sport, Amstelhof, Vakantiemakelaars, Aktiesport, Theehuis, DUO Plant, Het Dorpshuis, Het Trefpunt, Herbergh 1883, Care for Hair en Café Bolle Pouw.

  Het verkopen van de loten en een deel van de baromzet leverde een fantastisch resultaat op voor het voor goed, in totaal heeft de feestavond Valentijn voor ALS  € 3.250,- opgebracht. Daarnaast heeft Team RaboFrank tijdens de finaleavond van het Quakeltoernooi op 8 februari jl. een bedrag van bijna € 600,- opgehaald aan donaties. Team RaboFrank bestaat uit Sven Vlasman, Timo Kas, Chris Bocxe, Bas Baars, Rick Kruit, Sebastiaan Hofer en Erik Verbruggen. Zij gaan op 30 mei de Mont Ventoux in Frankrijk beklimmen voor Tour Du ALS, een fietsevenement van Stichting ALS Nederland om geld op te halen voor onderzoek naar de spierziekte ALS. Zonder veel fietservaring gaan zij deze uitdaging aan om bij te dragen aan de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte.  Op zaterdag 12 april wordt er eveneens een feestavond georganiseerd door Team RaboFrank bij sportvereniging KDO.

  Voor meer informatie over het persbericht of Team Rabofrank, kunt u contact opnemen met Erik Verbruggen via verbruggen_erik@hotmail.com of 06-51631711.