DAG Nieuws

<< Dance/Aerobics/Gym nieuws
Nieuws
 • Januari 2023 actiemaand bij KDO D.A.G.

  2 januari 2023
  JANUARI 2023 ACTIEMAAND BIJ KDO D.A.G.
   Kerstvakantie: 24 december t/m 8 januari. We starten dit jaar in de maand januari met verschillende acties voor de leden! 
  • Een nieuwe les:
  Ontspanningsyoga door Alya:Workshop op maandag 9, 16, 23 en 30 januari 16.00-17.15 uur. Het is gericht op ontspanning en diepe rust. Het bevat een heerlijke mix van vloeiende bewegingen, mindful ademhaling en vitaliserende technieken uit diverse yoga tradities.Als afsluiting is er een lange eindontspanning: Yoga Nidra, waarbij je in een staat van diepe rust komt. Je komt er uitgerust, hersteld en in balans uit, wat kan bijdragen aan de kwaliteit van je slaap en je gevoel van welzijn. €20,- voor 4x ontspanningsyoga!
  • Opgeven: aerobics@kdo.nl
  • Vriend/vriendinnen week:
  9 t/m 14 januari: Neem iemand mee voor een proefles. Wordt hij/zij lid, dan wordt er vanaf februari € 80,- betaald tot aan de zomervakantie. *Yoga €90,- En omdat er een nieuw lid is aangebracht, ben jij degene die een cadeaubon van het Fruitpaleis ter waarde van €30,- verdient.

  Mee doen met een andere les:
  16 t/m 21 januari: Doe een keer meemet een andere les!Vrijblijvend een keeriets anders proberen. 

  • Gratis consumptie:

   23 t/m 28 januari: Om de januarimaand gezellig af tesluiten, deze week na elke les met elkaar een gratis consumptie in de kantine.
Evenementen
Weer
 • 5,5°
  Zwaar bewolkt en regen
  Enkele buien
Buienradar.nl