Senioren groepslessen

Senioren groepslessen

Senioren:
Onderstaand de lessen speciaal voor senioren.
Natuurlijk mogen de senioren ook deelnemen aan de lessen voor volwassenen zie elders op deze site.

Wij denken dan zeker ook aan de ontspanningsyoga op maandag middag

Fit-plus donderdag 16.00 -17.00 uur o.l.v. Nancy € 145,00 per seizoen
Deze groep dames bestaat uit vrouwen vanaf ongeveer 60 jaar t/m 90 jaar.
Er wordt op muziek gesport op eigen niveau en onderling hebben ze het erg gezellig.Voorheen stond het onder de naam gymnastiek maar omdat alle spieren op muziek worden getraind hebben we indertijd de naam gewijzigd in fit-plus.

Senioren-fit woensdag 9.00 tot 10.00 uur o.l.v. Henny € 145.00 per seizoen
Op woensdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur is een speciale les voor senioren: Senior Fit. Deze les wordt door Henny Aafjes gegeven en het is voor mannen en vrouwen. Senior Fit is een speciale spel- en sportgroep voor 55+-ers. KDO biedt nu de mogelijkheid om in groepsverband te bewegen met leeftijdsgenoten. Dit onder deskundige leiding van een gediplomeerde en enthousiaste docente.
Wat doen we bij Senior Fit?
Een combinatie van gymnastiek, conditietraining, spierversterking en ontspanning.
Sport & spel. Iedere les is een andere mix van deze sportieve activiteiten. U verbetert uw lichamelijke conditie en kunt nieuwe contacten opdoen. Het is niet erg als u lange tijd niet aan sport heeft gedaan; u hoeft niet te presteren. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen. Plezier in bewegen staat voorop; gezelligheid is ook belangrijk!
Deze les is in het kader van MBVO(meer bewegen voor ouderen) Informeer bij uw zorgverzekering of u nog gedeelte van de contributie terug kan krijgen.

Yoga op woensdag van 10:15 -11:15 uur o.l.v. Grace € 170.00 per seizoen
Wat is Yoga, die vraag is vaak niet altijd even makkelijk te beantwoorden, het is voor iedereen heel persoonlijk wat Yoga is. Maar voor de vrijdagavond KDO Yoga les, focus ik op beweging, flexibiliteit, mobiliteit en spierkracht training. Bij het doen van de bewegingen is ademhaling heel belangrijk. Door te focussen op je ademhaling ontspan je en breng je rust in jouw lichaam.
Door Yoga krijg je meer energie en vergroot je jouw balans, Bewegen geeft het lichaam meer flexibiliteit (Motion is Lotion). In de vele jaren dat ik Yoga les geef hoor ik ook vaak dat Yoga een gunstig effect heeft op stress en slapeloosheid. Door het los laten van de spanningen in je lichaam, kan Yoga ook helpen om rug en nekklachten te voorkomen.Door Yoga regelmatig uit te oefenen ben je meer bewust van jouw lichaam en geeft het een gevoel van voldoening.
Graag nodig ik uit om op de woensdag morgen  uw eigen persoonlijk invulling te vinden, van wat Yoga voor u kan betekenen.
Alle niveaus zijn welkom en deze les ook zeer geschikt voor de 50+er.
groet Grace

Fifty-fit op vrijdagmorgen van 8.30 tot 9.30 o.l.v. Sanne strippenkaart 10 lessen voor € 60,00
Tijdens deze les wordt er in circuit vorm getraind en alle spieren komen aan de beurt.


Heeft U zin om mee te doen doe dan vrijblijvend een keertje mee.
Heeft U na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen, mail dan naar aerobics@kdo.nl

Evenementen
Weer
  • 14,8°
    Zwaar bewolkt
    Vanmiddag opnieuw regen- en onweersbuien
Buienradar.nl