Algemeen

augustus 2019


Op dinsdag 27 augustus start de volleybal training weer bij KDO. Je bent welkom mee te komen doen. We hebben een dames team met 8 spelers en er zijn 7 recreanten. We trainen samen en spelen elke training aan het einde een partijtje van ongeveer 20 minuten. Heb je zin om mee te komen doen? Dat kan, je mag sowieso 3x komen mee trainen om te kijken hoe je het vind.
<< Volleybal nieuws
Nieuws
 • HR2day volleybal-toernooi

  19 april 2022
  HR2day volleybal-toernooi

  Op zaterdag 9 april heeft het HR2day recreanten volleybal-toernooi weer plaatsgevonden. Na een afwezigheid van twee jaar waren de ingeschreven teams zeer blij dat er weer gespeeld kon worden. Met minder opgaven dan gehoopt, kon er toch met zeven teams een toernooi gedraaid worden in de KDO sporthal aan de vuurlijn.

  Van zeven tot tien uur hebben de spelers en speelsters hun kunnen getoond en op een fanatieke, maar gezellige manier de wedstrijden afgewerkt. Door de aanwezigheid van minder teams dan vorige edities, was het mogelijk om bijna elk team tegen elkaar te laten spelen en op die manier een reële rangschikking te maken. Dat de teams aan elkaar gewaagd waren is wel te zien aan de uiteindelijke ranglijst.

  Naast de hoofdsponsor HR2DAY, waarvan het sponsorbedrag is overgemaakt aan de ACTIE VOOR OEKRAÏNE, heeft ook POLDERSPORT uit De Kwakel weer twee waardebonnen gesponsord voor een rondje door de weilanden.

  Na afloop van het toernooi hebben de deelnemers nog even nagezeten met een hapje en een drankje in de gezellige KDO kantine en werden de prijzen, voor elk team een tas met versnaperingen en een bon voor wat warme snacks, in ontvangst genomen.

  De eindstand is geworden : 1 De Dieseltjes.  2 De Jagerboms.  3 en 4 De Hobbyclub en De Broekkies.  5 en 6 De 3e helft en De Sasjes.  7 Zamida.

  De poldersport arrangementen werden gewonnen door De Dieseltjes en De Hobbyclub.

  Er kan teruggekeken worden op een gezellig toernooi, wat volgend jaar in begin april weer gepland staat, met hopelijk meer teams.

  Op dinsdag van 20.00 tot 21.30 u. trainen de dames van KDO, dus heb je zin om te volleyballen, dan ben je van harte welkom.

Evenementen
Weer
 • 14,1°
  Zwaar bewolkt
  Blijvend wisselvallig, maar wel zachter
Buienradar.nl