Algemeen

augustus 2019


Op dinsdag 27 augustus start de volleybal training weer bij KDO. Je bent welkom mee te komen doen. We hebben een dames team met 8 spelers en er zijn 7 recreanten. We trainen samen en spelen elke training aan het einde een partijtje van ongeveer 20 minuten. Heb je zin om mee te komen doen? Dat kan, je mag sowieso 3x komen mee trainen om te kijken hoe je het vind.
<< Volleybal nieuws
Nieuws
 • HR2day toernooi in het zand.

  15 mei 2023
  HR2day toernooi in het zand.

  Het jaarlijkse HR2day - recreanten volleybal-toernooi vond deze keer plaats op de beachvelden van het nieuw aangelegde beachpark bij sportvereniging KDO in De Kwakel.

  Dit beachpark is in eigen beheer aangelegd en bestaat uit 2 Beach – handbalvelden en 3 Beach – volleybal-velden.

  Op die volleybal velden werd er afgelopen zaterdag zeer enthousiast en in en gezellige sfeer, met de voeten in het zand een toernooi gespeeld, onder de goed verzorgde klanken van toepasselijke muziek.

  Vorige jaren was de sporthal op het complex de toernooilocatie, maar de sponsor en het bestuur van de afdeling volleybal van KDO leek het een goed idee om dit toernooi op de nieuwe locatie te laten spelen.

  Het weer is dan wel een factor die enigszins bepalend is voor het kunnen plaatsvinden, maar daar was niet over te klagen.

  Met een lekker zonnetje en een goede temperatuur, was het prima te doen.

  Doordat het op het zand werd gespeeld, water wel een verschil met in een zaal spelen met harde ondergrond, maar dat bleek voor de deelnemers geen enkel bezwaar te zijn.

  Er werd naar hartelust gerend, gesprongen en gedoken in het zand, tot ieders genoegen, ook voor de toegestroomde toeschouwers.

  Na twee en een half uur zwoegen, was in de KDO kantine de prijsuitreiking, waarbij alle teams een papieren tas kregen waarop hun behaalde plaats stond, met daarin gezonde versnaperingen en een bon voor een hartige schotel.

  Door sponsor Albert Blommestijn werden de nummers getrokken voor de door POLDERSPORT gesponsorde mogelijkheid om met 15 mensen de poldersport te ervaren.

  De sponsoring door HR2day maakte het mogelijk om een goed toernooi te organiseren met hapjes en om de muziek te verzorgen.

  De uitslag van het toernooi

  1: Dreamteam Hogewerf (een familie team). 

  2: Supercalifrastilistikexpielidoges (een vriendengroep)

  3: De Effies ( een familie team)

  4: Poldersport (instructeurs van Poldersport)

  5: De Dieseltjes (KDO dames)

  6: De Volleybalsterren (begeleiders van Poldersport)

   
  De organisatie bedankt de sponsors HR2day en POLDERSPORT en kan terugkijken op een geslaagd toernooi met, na afloop bleek, zeer tevreden deelnemers.

  Via de website van KDO zijn de velden op het beachpark per uur te huren.