Op dit gedeelte treft u informatie aan over onze afdeling veldvoetbal.

Op dit gedeelte treft u informatie aan over onze afdeling veldvoetbal.

De afdeling veldvoetbal heeft in elke leeftijdscategorie één of meer teams vertegenwoordigd. KDO heeft 7 teams, waarvan het hoogste team in de 3e klasse voetbalt. KDO speelt met haar junioren op zondag en beschikt dit seizoen over 2 teams JO19, 3 teams JO17 en 3 teams JO15.

Bij meisjesvoetbal -die allemaal op zaterdag voetballen- hebben we 1x A1M-, 1x B1M-, 1x C1M-, 1x D1M- en 1x E1M-team. Onder het hoofdstuk ‘meisjesvoetbal’ vindt u meer informatie hierover.

Onze allerjongste jeugd (5 à 6 jaar) speelt in de ‘trainingsgroep’. Zij trainen elke zaterdagmorgen om 10:00 uur en spelen met regelmaat een wedstrijdje tegen leeftijdsgenootjes uit de omgeving.
Ook gehandicapte voetballers vinden hun plek binnen onze vereniging. Zij spelen met het jeugdteam en het senioren team in de in de KNVB competitie. Daarnaast is er nog een groep die alleen traint op de zaterdag. Meer hierover vindt u onder het hoofdstuk ‘G-voetbal’.
Het complex beschikt over drie verlichte wedstrijdvelden, waaronder 1 kunstgrasveld.

Ons jeugdbeleid is er op gericht om elke speler zoveel mogelijk sportieve en sociale vreugde te leren beleven met zijn sport. KDO streeft er naar om elke groep twee keer in de week te laten trainen. We werken met een trainingsstaf waarbij er per leeftijdsgroep tenminste één gediplomeerde trainer voor de groep staan. Vele van onze trainers komen voort uit de eigen vereniging. Wij koesteren deze rijkdom en stimuleren onze selectiespeler om trainingscursussen te volgen om hun kennis over te brengen op onze jeugd. ‘Ons goud is de combinatie van de sportieve prestatie met het sociale dorpsleven van De Kwakel’. 

Als je je wilt aanmelden voor onze senioren-, junioren-, pupillen- meisjes- of dameselftal of G-voetbal, klikt u dan hier voor een aanmeldingsformulier.