gedragsregels

Gedragsregels langs de lijn
*Geef blijk van uw belangstelling, ga dus zoveel mogelijk mee naar de voetbalclub van uw zoon of dochter. Wees enthousiast, stimuleer uw zoon of dochter en de medespelers.
*Blijf positief, juist bij verlies. Wordt niet boos, de volgende keer beter. Vraag eens hoe de wedstrijd was i.p.v. met hoeveel heb je gewonnen.


*Beloon sportief gedrag, maar geef zeker geen geld voor elk doelpunt.
*Gebruik geen tactische kreten, want ze hebben het soms al moeilijk genoeg met de
bal, zichzelf en de tegenstander. Laat het coachen over aan de leider/coach.
*De scheidsrechter doet ook zijn best, bemoei u niet met zijn/haar beslissingen. Indien u het niet eens bent met een beslissing bespreek dit dan met de coach/leider. Hij of zij kan indien nodig na de wedstrijd het e.e.a. nog bespreken met de scheidsrechter.

Wilt u echt inhoudelijk met voetbal bezig zijn, neem dan contact op met iemand van het veldvoetbalbestuur. We kunnen altijd goede coach/leiders en trainers gebruiken.

*Zorg dat uw kind op tijd is op trainingen en wedstrijden en schone kleding en douchespullen mee neemt.
*Leer uw kinderen de gedragsregels van onze club. Zorg dat uw kind de kleedkamer, kantine en velden schoon achterlaat na trainingen en wedstrijden.

Namens sv KDO en alle kinderen

Algemene regels sportcomplex
Wij zijn trots op ons sportcomplex en dat willen we graag zo houden. Wij willen u dan ook vragen om ons complex netjes te houden.

Roken
Het is verboden om te roken in de kantine en alle overige ruimtes.

Glaswerk
Het is te allen tijde verboden om glaswerk mee naar beneden te nemen. Het is daarnaast ook verboden glaswerk mee naar de kleedkamers te nemen.

Afval
Afval dient in de daarvoor bestemde bakken te worden gedeponeerd.

Fietsen
Fietsen op het sportpark, en dan met name op de sportvelden, is verboden. Fietsen kunnen gestald worden in de daarvoor bestemde fietsenrekken naast de sporthal of naast de kantine.

Sporttassen
Op last van de brandweer is het verboden om sporttassen mee de kantine in te nemen. Sporttassen dienen in de rekken in de hal te worden geplaatst en mogen ook niet op de grond in de hal worden geplaatst.

Gedragregels
KDO is een sportieve en sociale vereniging en gedrag zowel in als buiten het veld dat niet in lijn is met deze karaktereigenschappen wordt niet getolereerd.

Gedragsregels sporthal/gymzaal

Schoenen
Het is verboden om de zaal van de sporthal en de gymzaal te betreden met zowel straatschoenen als met schoenen voorzien van een zwarte zool of een zool die strepen achterlaat. Coaches die geen sportschoenen bij zich hebben dienen te worden gewezen op het dragen van sloffen. Zij kunnen die lenen bij de ingang van de sporthal.

Tassen
Tassen kunnen in de afsluitbare kluisjes in de kleedkamers van de sporthal worden achtergelaten. Het is dan ook niet toegestaan om de tassen mee de sporthal in te nemen. Eventuele waardevolle spullen kunnen wel in de sporthal worden meegenomen, echter één tas per team.

In de sporthal
Kinderen die meegaan de sporthal in, mogen niet rondrennen en ook niet achter de netten spelen. Laat de kinderen liever op de tribune plaatsnemen.

Consumpties
In de sporthal mag niet worden gegeten of gedronken. Een uitzondering hierop is de bekende waterfles die wordt gebruikt door spelers. Dit geldt ook voor de tribune en kleedkamers!

Evenementen
Weer
  • 14,0°
    Zwaar bewolkt
    Blijvend wisselvallig, maar wel zachter
Buienradar.nl