Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
Nieuws
  • KDO 1 zet volgende stappen richting de nacompetitie voor promotie

    16 mei 2022

    Door twee overwinningen in vier dagen tijd komt de nacompetitie voor het eerste van KDO steeds dichterbij. Afgelopen donderdag werd er allereerst s’avonds met 4-1 thuis gewonnen van concurrent Altior. Wessel Kleijn (2x), Jesse en Joeri Stange waren de Kwakelse doelpuntenmakers. Afgelopen zondag volgde de uitwedstrijd tegen ESTO. In Bodegraven was het opnieuw Wessel Kleijn die trefzeker was voor KDO. Zijn kopbal in de eerste helft bleek uiteindelijk voldoende te zijn om een 0-1 zege te bewerkstelligen.

    Saillant detail: dit was alweer de achtste driepunter op rij voor KDO, een super goede prestatie van het elftal van trainer Mark Wietsma. Door deze prachtige serie staat KDO op dit moment op de derde plaats.
    Met nog drie wedstrijden te gaan hebben we nog twee punten nodig om ons te plaatsen voor de nacompetitie. Aankomende zondag kan dit gerealiseerd kunnen worden, dan dient echter wel kersverse kampioen op eigen veld verslagen te worden. Hierna volgt nog een uitwedstrijd tegen nummer 2 DONK (29 mei om 14:30 uur) en een thuiswedstrijd tegen nummer 4 Pancratius (2e Pinksterdag, 6 juni om 14:30 uur).

    Kom KDO 1 vooral aanmoedingen in de komende weken en wat zou het mooi zijn als we half juni kunnen gaan spelen om een plek in de 1e klasse.

Evenementen
Weer
  • 9,2°
    Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
    Droge donderdag, aanhoudend fris
Buienradar.nl