Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
Nieuws
  • Uitnodiging Sponsor / Familiedag

    23 oktober 2023
    Uitnodiging Sponsor / Familiedag

    Volop spektakel op zondag 29 oktober bij KDO ten behoeve van het goede doel.

    Graag willen wij je uitnodigen voor de nieuweSponsor / Familiedag op 29 oktober a.s.  Er is deze middag volop vertier aanwezig voor jong en oud.

    Rondom de wedstrijd KDO 1 – ROAC 1 (aanvang 14:00 uur) wil de selectie geld gaan inzamelen voor het goede doel.Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten worden, organiseren we een spraakmakende loterij in de kantine van KDO. Rondom de wedstrijd gaat de selectie er alles aan doen om zoveel mogelijk loten (€ 1,- per stuk) te verkopen. Na afloop van de wedstrijd (rond 16:15 uur) zullen de winnende lotnummers in de kantine bekend worden gemaakt, waarna een trotse prijswinnaar direct zijn of haar prijs kan ophalen. 

    Er is deze middag aan alles gedacht. Zo zal er een discotheek aanwezig zijn en is er een optreden van een gezellige volkszanger. Voor de kinderen is er een springkussen geregeld alsmede de optie om zichzelf te laten schminken en glitter-tattoos te laten zetten.

    Het allerbelangrijkste van deze dagis natuurlijk dat je per lot een bijdrage levert aan KWF Kankerbestrijding alsmede Stichting De Kwakel Toen en Nu.

    KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker. Wij zamelen deze middag specifiek in voor het Amsterdam UMC. Irma van Dijk, bestralingswetenschapper aldaar zal deze middag aanwezig zijn voor een korte uitleg omtrent hun activiteiten.

    Ook Stichting De Kwakel Toen en Nu heeft bij onze selectie sponsoren een warm plekje veroverd. De Stichting die zich inzet voor het behoud van de tradities en geschiedenis die het dorp rijk is prijkt sinds vorig jaar op de mouw van onze wedstrijdshirts.

    Wij hopen op jouw aanwezigheid en een prachtige opbrengst aan het einde van de middag!

    Met sportieve groet,

     

    Jean-Paul Verbruggen                    Peter Onderwater                           Martin de Roij

    Technisch Coördinator                    Begeleiding                                   Bestuur Veldvoetbal

Evenementen
Weer
  • 13,7°
    Zwaar bewolkt
    Kans op zware onweersbuien
Buienradar.nl