Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
Nieuws
 • Schrijf je nu in voor de voetbalquiz op vrijdag 24 november a.s. bij sportvereniging KDO!

  16 november 2023

  Zijn jullie het beste koppel met de grootste voetbalkennis van de regio?
  Kom dan op vrijdag 24 november a.s. naar de kantine van KDO want de jaarlijkse voetbalquiz gaan we en gaan we weer organiseren. Onder leiding van de nieuwe enthousiaste quizmasters Roy de Jong en Jesse Stange zal er deze avond worden bepaald wie zich het komende jaar de grootste voetbalkenners uit de regio mogen gaan noemen!

  Voor € 10,- per koppel kun je samen met je beste voetbalvriend (-in) vrijdag de 24e vanaf 20:30 uur meestrijden om deze felbegeerde titel en kans maken op de leuke prijzen. Er zullen verschillende rondes gespeeld gaan worden, met uiteenlopende thema’s met voetbalvragen. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar alles kan aan bod komen tijdens deze spraakmakende avond.

  Dit jaar zijn de prijzen te verdelen voor het beste koppel onder de 21 jaar, het beste dames koppel en uiteraard weer de ‘oude knarrenprijs’! Kortom, hiermee wil de organisatie er alles aan doen om de voetbalquiz voor elke doelgroep aantrekkelijk te maken.

  Om zeker te zijn van je deelname op deze avond, kun je je hiervoor vanaf nu als tweetal aanmelden via de website van KDO. Op de avond zelf is het ook mogelijk om je aan te melden. Het inschrijfgeld zal vrijdag 24 november ter plekke betaald dienen te worden.

  Wacht dus niet langer, schrijf je snel in en zorg ervoor dat je goed voorbereid in de kantine komt deze avond. Wij zijn ervan overtuigd dat het een fantastische avond gaat worden!

  Wanneer? Vrijdagavond 24 november 2023
  Waar? In de kantine van KDO (Vuurlijn 51, 1424 NN De Kwakel)
  Hoe laat? Inloop vanaf 20.00 uur, de quiz begint om 20.30 uur.
  Kosten? 10 euro per koppel.
  Opgeven? Dat kan direct op deze link!

Evenementen
Weer
 • 13,9°
  Zwaar bewolkt
  Blijvend wisselvallig, maar wel zachter
Buienradar.nl