Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
Nieuws
  • De KDO Selectie en O19 gaan op zaterdag voetballen: update!

    11 maart 2024

    Vorig jaar september is door het voetbalbestuur de beslissing’ genomen om met de KDO 1 +2 selectie en O19-1 op de zaterdag te gaan voetballen.

    De uitleg waarom het voetbalbestuur deze beslissing heeft genomen kun je teruglezen via KDO selectie naar het zaterdagvoetbal | Voetbal Nieuws | KDO.

    Inleiding werkgroep

    De komende maanden nemen wij de leden mee in de communicatie en de voorbereiding naar het zaterdagvoetbal.In januari heeft de werkgroep zaterdagvoetbal met elkaar besproken wat hiervoor geregeld moet worden. De werkgroep bestaat uit Gerard Helling, Rene de Jong, Jean-Paul Verbruggen, Marco van de Rotten en Martin de Roij.

    Wedstrijdprogramma

    Om het programma voor spelers en supporters van KDO goed op elkaar af te stemmen zijn de volgende (voorlopige) afspraken gemaakt.

    • KDO 1 gaat haar thuiswedstrijden spelen om 14:00 uur;
    • KDO 2 gaat haar thuiswedstrijden spelen om 11:30 uur;
    • KDO 1 + 2 proberen we op dezelfde dag thuis te laten spelen;
    • KDO O19-1 gaat haar thuiswedstrijden spelen om 14:00 uur;
    • KDO Vrouwen 1:we proberen de speeltijd zoveel mogelijk aan KDO 1 te koppelen;
    • Indelen velden / kleedkamers / teams worden hierop afgestemd.

    Onze KDO supporters

    De werkgroep veronderstelt dat onze supporters even tijd nodig hebben om te wennen aan dat KDO op zaterdag gaat voetballen. Uiteraard gaat de werkgroep er vanuit dat onze trouwe supporters allen komen kijken bij onze thuiswedstrijden. Vandaar dat de werkgroep het wedstrijdprogramma aantrekkelijk wil maken, zodat de supporters een prachtige voetbalmiddag krijgen voorgeschoteld.

    Dus‘sta op voor KDO als je supporter bent’ en kom kijken! Aansluitend gezellig met elkaar in de kantine napraten! In overleg met de selectie organiseren we af en toe ook wat ‘vertier’ voor onze supporters!

    Communicatie naar supporters

    Voor het aankondigen van de wedstrijden denkt de werkgroep nog na over hoe wij onze supporters kunnen bereiken en in welk vorm. Er is ook de wens uitgesproken om weer wedstrijdverslagen te laten maken van KDO 1 en dit te publiceren in de Nieuwe Meerbode, Voetbal in Aalsmeer en op de KDO website.

    Hiervoor willen wij mensen uitnodigen die deze Communicatierol willen invullen, neem contact op met een van de leden van de werkgroep of mail veldvoetbal@kdo.nl. Hoe leuk is dat!

    Wekomen hier later op terug.

    Zaterdagdienst

    Dit gaan we in 3 blokken doen.

    In de ochtend is dit al een aantal jaren georganiseerd voor de jeugdteams door het wedstrijdsecretariaat pupillen. Daar komt nu de middag als blok bij voor de wedstrijden van KDO 1.

    Vooralsnog gaat de werkgroep er vanuit dat de bestaande bezetting deze rol blijft invullen. Maar het is prettig als het blok voor KDO 1 wordt uitgebreid met een aantal vrijwilligers. Je kan je aanmelden bij een van de leden van de werkgroep of naar bovenstaand e-mailadres.