Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
Nieuws
 • Laatste update: de KDO Selectie en O19 gaan op zaterdag voetballen

  1 juni 2024

  Vorig jaar september is door het voetbalbestuur de beslissing genomen om met de KDO 1 +2 selectie en O19-1 op de zaterdag te gaan voetballen.

  De uitleg waarom het voetbalbestuur deze beslissing heeft genomen kun je teruglezen via KDO selectie naar het zaterdagvoetbal | Voetbal Nieuws | KDO.

  Hoe nu verder?

  In maart hebben wij een update gegeven over waarom de KDO selectie en O19-1 naar de zaterdag gaan. Daarin hadden wij aandacht voor het door ons gewenste wedstrijdprogramma. In dit bericht herhalen we nog even het gewenste wedstrijdprogramma.

  Op basis van dit wedstrijdprogramma gaat het Bestuur voor 18 juni (deadline) de inschrijvingen doen bij de KNVB.

  De werkgroep

  Afgelopen maanden heeft de werkgroep afspraken gemaakt met de complexbeheerder om de overgang naar de zaterdag in goede banen te leiden. De werkgroep bestaat uit Gerard Helling, Rene de Jong, Jean-Paul Verbruggen, Marco van de Rotten en Martin de Roij. Deze werkgroep blijft het komend seizoen nog intact om waar nodig bij te sturen en te evalueren.

  Wedstrijdprogramma

  Hieronder het door KDO gewenste wedstrijdprogramma.

  • KDO 1 gaat haar thuiswedstrijden spelen om 14:00 uur;
  • KDO 2 gaat haar thuiswedstrijden spelen om 11:30 uur;
  • KDO 1 + 2 proberen we op dezelfde dag thuis te laten spelen;
  • KDO O19-1 gaat haar thuiswedstrijden spelen om 14:00 uur;
  • KDO Vrouwen 1:we proberen de speeltijd zoveel mogelijk aan KDO 1 te koppelen;
  • Indelen velden / kleedkamers / teams worden hierop afgestemd.

  Onze KDO supporters

  Op zondag 12 mei sprak Johan Stange na de gewonnen wedstrijd tegen TABA (4-2) twee afscheidnemende spelers Mathijs van Rijn en Menno Lingeman toe. Hij vroeg aan onze supporters om ook komend seizoen KDO selectie op zaterdag te steunen!

  We hebben een mooie kwalitatieve selectie met veel jonge talentvolle spelers. Die willen onze supporters laten zien dat we goed mee kunnen in de 3e klasse op zaterdag! Uiteraard gaat de werkgroep er vanuit dat onze trouwe supporters allen komen kijken bij onze thuiswedstrijden.

  ‘sta op als je voor KDO bent’ en kom kijken!

  Communicatie naar supporters

  Voor het aankondigen van de wedstrijden heeft de werkgroep verschillende mogelijkheden bedacht. Dat gaan we in het nieuwe seizoen uitproberen.

  Verder organiseert de selectie af en toe ‘vertier’ met een DJ of zanger na een thuiswedstrijd. Daar wil je dan natuurlijk wel bij zijn! Komend seizoen wordt de sponsordag weer groots gevierdmet een ‘goed doel’.

  Zaterdagdienst

  Dit gaan we in 3 blokken doen.

  In de ochtend wordt dit al een aantal jaren georganiseerd door een ‘vaste kern’ van KDO vrijwilligers en mettwee blokken met ouders van jeugdleden. Daar komt nu de in de middag een blok bij voor de wedstrijden van KDO 1.

  Heb je vragen?

  Neem dan contact op met Martin de Roij (voorzitter voetbal) op 06-37421849