Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
  • KDO 2 moet in slotfase buigen voor Roda’46 2

29 september 2013

Na de moeizame competitiestart van KDO 2, speelde de ploeg van trainer Richard van Dijk afgelopen zondag een uitwedstrijd tegen Roda’46. In Leusden kwam het tweede na een half uur spelen op een 1-0 achterstand. In de tweede helft wist Stefan Stolwijk in de 65e minuut de 1-1 te maken. De wedstrijd kon hierna alle kanten opgaan, maar helaas voor KDO maakte de thuisploeg in de slotfase van de wedstrijd nog twee doelpunten. Hierdoor verloor KDO met 3-1, maar het vertoonde spel biedt wel perspectief voor de komende weken. Aankomende zondag kan het tweede hopelijk zijn eerste punten gaan halen, want dan komt PVCV 3 op bezoek aan de Vuurlijn. Deze ploeg uit Vleuten is net als KDO nog puntloos, de wedstrijd begint om 11:30 uur.