Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
  • Nuttige 4-1 oefenzege voor KDO 1 tegen Alphen

12 januari 2014

KDO 1 heeft afgelopen zondag een oefenwedstrijd gespeeld tegen Alphen 1. In De Kwakel wist de ploeg van trainer Raymond de Jong met 4-1 te winnen van de Alphense derdeklasser. Mathijs van Rijn scoorde drie keer, terwijl Bobby Uitermarkt eenmaal het net wist te vinden.
    Aankomende zondag hervatten de Kwakelaars de competitie met een uitwedstrijd tegen Nautilus.
    Om 14:00 uur speelt KDO dan op het sportpark Sportlaan in Amstelveen tegen de nummer twaalf van de ranglijst.

KDO 2 verloor eerder op de dag haar oefenwedstrijd tegen Hoofddorp 4. Na een 1-0 voorsprong met rust (doelpunt Chesney Vosveld) moest het tweede in de tweede helft zijn meerdere erkennen en verloor uiteindelijk met 1-3. Aanstaande zondag speelt KDO 2 opnieuw een oefenwedstrijd, ditmaal in Bussum tegen BFC 2.

Klik hier om foto's te bekijken van de wedstrijd van KDO 2.