<< Veldvoetbal nieuws
  • KDO 2 verliest in tweede helft van Abcoude 2

2 februari 2014

Het tweede van KDO speelde afgelopen zondag haar eerste competitiewedstrijd na de winterstop tegen Abcoude 2. Na een persoonlijke fout in de defensie van KDO, kwam
    Abcoude in de 25e minuut op voorsprong. Vlak voor rust kreeg KDO loon naar werken toen Rick Kruit, op aangeven van Jean-Paul Verbruggen, van dichtbij de 1-1 binnenschoot. Een stand die de verhoudingen in het veld in de eerste helft goed weergaf.

In de tweede helft kwam Abcoude in de 60e minuut op voorsprong, toen hun
    spits ongehinderd mocht inschieten, 1-2. De scheidsrechter verzuimde in de 70e minuut om hands van de doelman van Abcoude buiten het zestienmetergebied te bestraffen met een rode kaart, in plaats hiervan gaf hij 'slechts' geel. KDO kon vervolgens zelf nog weinig gevaar stichten, waarna Abcoude in de 85e minuut nog één keer wist te scoren, 1-3.

Door deze nederlaag blijft het tweede onderaan in de tweede klasse bungelen en kan het hopelijk aankomende zondag tegen Elinkwijk gaan verrassen. De wedstrijd begint om 11:00 uur in Utrecht op het sportpark Elinkwijk.