Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
  • Eerste punt een feit voor KDO 2

25 september 2012

Na drie nederlagen op rij, was het tweede van KDO er vandaag alles aangelegen om een goed resultaat neer te zetten tegen HBC 2. Na een kwartier spelen kwamen de Kwakelaars ook op voorsprong via Elton Shehu. Op aangeven van Jean-Paul Verbruggen kon Elton profiteren van het mistasten van de Heemstedese doelman, 1-0.  Na deze voorsprong kon KDO de score verder uitbreiden, maar verzuimde dit. HBC, daarentegen, strafte het foutief wegwerken bij KDO achterin genadeloos af, 1-1. Vlak voor rust werd de schade nog erger nadat er matig werd ingegrepen rondom het Kwakelse zestienmetergebied, 1-2.

In de tweede helft streden de Kwakelaars voor elke meter en werden uiteindelijk in de 65e minuut beloond met de gelijkmaker. Invaller Patrick van de Nesse, vanaf 1 oktober in dienst bij de marechaussee, kon schuin alleen op doel aflopen en wist deze kans koelbloedig af te maken, 2-2. Na deze gelijkmaker kon de wedstrijd nog alle kanten op gaan, maar gescoord werd er niet meer. Door dit gelijkspel heeft KDO het eerste punt van het seizoen behaald. Aanstaande zondag speelt het tweede om 11:30 uur uit tegen het nog puntloze Koninklijke HFC 3.