Nieuws veldvoetbal.

<< Veldvoetbal nieuws
Nieuws
 • Selectie van KDO maakt zich op voor de start van de competitie!

  4 september 2014

  Zodra de Kwakelse Kermisoptocht aankomende dinsdag voorbij is, zal het vizier van de KDO-selectie volledig gericht zijn op de start van de competitie op zondag 7 september. Voor KDO 1 betekent dit een terugkeer in de derde klasse, nadat het elftal afgelopen seizoen kampioen wist te worden in de vierde klasse F. De eerste tegenstander voor de Kwakelaars zal het onbekende Wijk aan Zee zijn. Zodra men begin september aan Wijk aan Zee denkt, wordt er niet direct een link gelegd met voetbal, maar met strand, blauwe lucht en bikini’s. Toch wordt het voor Wijk aan Zee al het derde seizoen op rij in de derde klasse, waarbij er vorig seizoen als tiende geëindigd werd.

  De voorbereiding van de KDO-selectie verliep voorspoedig, waarbij er o.a. op het FC Aalsmeer toernooi een keurige tweede plaats werd behaald. Daarnaast werd erin het bekertoernooi alleen verloren van tweedeklasser CSW (4-2). Afgelopen woensdagavond was de ploeg van trainer Raymond de Jong knap Abcoude met 1-0 de baas, terwijl er afgelopen weekend met 2-2 gelijk werd gespeeld tegen BVV’31 in Blaricum. Om 14:00 uur begint in De Kwakel de wedstrijd KDO-Wijk aan Zee die onder leiding zal staan van scheidsrechter K. Dinkelberg.

  Voor KDO 2 begint eveneens aankomende zondag de competitie met een thuiswedstrijd, zij starten tegen Kampong 4. De eerste feestvreugde was afgelopen weekend al een feit, want de ploeg van Paul ten Brink plaatste zich voor de tweede ronde van het bekertoernooi. Dankzij twee overwinningen (3-1 tegen NFC en 1-0 tegen Sporting Martinus) was een gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Ouderkerk 2 genoeg om eerste te worden in de poule. Topscorer in de voorbereiding  voor KDO 2 was Jean-Paul Verbruggen die acht keer het net wist te vinden in de zes wedstrijden die er gespeeld werden.
  De wedstrijd KDO 2 – Kampong 4 begint om 11:30 uur en wordt gefloten door I. Adam.

  Wij hopen u aankomende zondag te mogen begroeten op ons sportpark aan de Vuurlijn.

  Klik hier voor alle resultaten van de selectie van KDO in de voorbereiding.