• Verslag 35+ Voetbal

22 september 2014

Verslag KDO Vedettes XL - najaarreeks 2014 : 1e Speelronde – KNVB 35+, 1e Klasse C

Loenen aan de Vecht, De Vecht, vrijdag 12 september 2014

Vanaf deze najaarreeks 2014 komen de Vedettes XL uit voor KDO in de KNVB 35+, 1e Klasse C. De Vedettes XL zijn ingedeeld bij De Vecht, Legmeervogels en Aalsmeer. Hellaas heeft Aalsmeer zich in deze najaarreeks 2014 teruggetrokken, wat betekend dat elk team nu maar 2 wedstrijden speelt elke speelronde. Waarschijnlijk kan dan de speelduur iets langer worden gemaakt dan de huidige 20 minuten per wedstrijd.

We zitten nu in andere regio, en wat schets de verbazing dat ook De Vecht hierbij is ingedeeld, een oude bekende uit voorgaande reeksen. En tevens was ook daar de start van deze najaarreeks 2014. Zoals gebruikelijk arriveerde de Vedettes XL weer als eerste bij SV De Vecht en als laatste naar de kleedkamer, zouden ze ook weer als laatste uit de kantine weg gaan ?

De Vedettes XL vormde het team voor vanavond : Tomas, Houte, Putje, Ted, Kippesoep, Henk, Hill, Olie, Maay en Buizerd. Dit seizoen zijn, na zware transfer onderhandelingen, Tomas, Kippesoep en Don Leo aangetrokken  om het vertrek van Bengel, Ouds en Peter Broerse op te vangen. Nu Bengel als keeper is vertrokken zal deze voetbalpositie rouleren. Deze eerste ronde waren Don Leo (werk) en Cola (informatie avond school), dus heeft Tomas zich vrijwillig aangemeld om de keeper positie in te vullen.

De Vecht - KDO Vedettes XL : 1 – 2

De Vedettes XL kwamen langzaam opgang en dat resulteerde in een 0-1 achterstand. Gelukkig herstelde de Vedettes XL zich gaan de wedstrijd en het overwicht nam toe, wat resulteerde in twee doelpunten.

Doelpunten : 2x Houte

Assists : 2x Ted.

KDO Vedettes XL – Legmeervogels : 5 – 1

De Vedettes XL zijn nu opgewarmd en het spel ging daardoor een stuk makkelijker. Helaas viel de laatste 5 minuten Kippesoep, onze laatste man, geblesseerd uit en werd vervangen door Putje. De eindstand leek een zuivere 5-0 te gaan worden, waardoor Tomas als keeper een Tuinklauwpunt kon bij schrijven met de ‘nul’. Maar daar dacht Putje de laatste minuut anders over en gunde de spits van Legmeervogels een ere treffer.

Doelpunten : 2x Ted, 1x Henk, 1x Putje en 1x Buizerd.

Assists : 1x Putje, 1x Ted en 1x Houte.

Een mooi resultaat van de volle 6 punten in de eerste ronde uit twee wedstrijden. Dat werd dit nog even gevierd in de kantine van De Vecht. En ja hoor, de Vedettes XL gingen als laatste uit de kantine, De Vecht en Legmeervolgels waren al lang naar huis. Vedettes tot vrijdag avond 26 september bij Legmeersvogels steekgenoot van KSO, om 20.00 uur. Houd er rekeningen mee dat zaterdag ook nog de 12 km Mud Masters in Bindinghuizen op het programma staat. Dus maak de ‘derde’ helft niet te lang ;-)